File 162 : Kes Umur

Assalamualaikum..

konnichiwa minna !

Df nak bercerita satu peristiwa 

dimana ia berlaku semasa ketiadaan Df.

Peristiwa ini berlaku dalam bulan Ramadhan

Selepas berbuka

selepas selesainya makan.

tiba-tiba


Hadiah Kek buat saya.

totally shocked !

yaaa, malam tu birthday Df hahaha

tengah potong kek , tiba-tiba

kakak Df beritahu satu peristiwa 
semasa dia nak ambik kek yang dia tempah

once upon a time...

Kakak Df : kak, saya nak amik tempahan kek saya tu.
Kakak Kek : okay dah siap. adik berapa tahun?
kakak Df : dia dah 21 tahun dah
kakak kek : ""terkejut""

then, sedara Df yang ikut kakak Df tu gelak .

haihhh

ehem., tertanya tanya ek? haha 

okay sat.

Kek Df 

okay habis cerita. tepuk yokkk !




11 comments:

tenku butang said...

Hai.. cakk.. Jemput Join dan memeriahkan Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang yang sedang berlansung sekarang yea.. ada lagi "2 HARI" je untuk submit entri.. Pemilihan Pemenang adalah secara Random.. Hadiah berni;ai Lebih RM500 untuk dimenangi.. jom join.. mana tau ini rezeki Anda?? meh meh join.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/2015/08/giveaway-birthday-mum-tengkubutang.html

tenku butang said...

hahahaha.. kek macam untuk umo 10 tahun ye.. hihihi.. teman pun minat tgk citer conan.. hehehehe.. best siasat2 ni..

Aisya Ahamad said...

HahahaHa. Ada apa pada umur kan. Hehe

syasandeul said...

hahahahaha kuatnya cintamu terhadap conan <3 tahniah! haha

NUR CAHAYA said...

sebab tu la CP suka sangat ngan DF nih, kita geng kuat anime tapi bias CP

1) Gundam Seed
2) Naruto

hehehe, perenggan2 macam buat entry lak...

and thats y CP addicted dengan game Touch jugak sebab karakter dalam tu sangat comel !

Azwar Syuhada said...

hahah..
Maybe dia ingat DF budak sekolah rendah kot.. ;)

YieN said...

heee heee *gelak sambil tutup mulut*

fadh leyanie said...

Agak2 umur 31 nanti kek macam ni lagi tak..kahkah

Afiqah said...

@fadh leyanie hahaha i dont know. hahaha

Bro Ley said...

hahaha..ni kipas susah mati conan ni. Sampai akak kek pun terkejut..

aiman mania said...

hahahhahaa...dia terkejut sebab conan biasanya bebudak je yg minat...hahahhahahaa..lol!