FILE 112 : kes prayforuitmlendu

ASSALAMUALAIKUM...

Konnichiwaa guys.
long time no see right?
btw how are you?

hmm. korang tahukan pasal kes UITM Lendu tu?

kalau korang nak tahu UITM Lendu tu tempat Df belajar sekarang ni

terasa memang dah kecoh pasal ni bukan?

Sekarang ni U Df agak huru-hara
sebab semuanya risau tentang kejadian yang menimpa kami semua.

termasuk Df jugak T_T

agak keseraman lah di situ ye.

So, Df minta jasa baik korang 
doakan U Df kembali pulih dari sakit sakit yang menimpa ni.

Df berharap sangat benda ni kembali reda.

hopefully :')

arigatouuu :D

:: Df rinduu korang semua terutamanya AWAKKK !

31 comments:

yana yani said...

kejadian apa tuh?

♥♥szumika sakni♥♥ said...

aaiiiyoooo....huhu bnykn solat..n bca al quran InsyaALLAH suma slmt... :)

miz ruha said...

ooo... ada baca kat pos sorang blogger ni... pasal kes kat UiTM fiqa ni...

mudah-mudahan semuanya kembali pulih seperti sedia kala. amin.

Dakara said...

oh yang kecoh kat fb tu ye?? memang betul ke berlaku kejadian2 tu??

sabar banyak2 ye :(

zila manaf said...

tulah kecoh kan seremmm

Cik Yaya said...

knpe dgn U tu? seram?sakit?eh len mcm je.....huhu
apapun hrp cpt sembuh ye..jgn lupa solat ^_^

Cikgu Ma said...

errr..x tau pasal uitm tu...denagr2 camtu..tp tak tau kes apa...

moga fiqa baik2 ajerr..

CikMunBlogger said...

hope semuanya akan baik baik :)
stay strong ! ALLAH ade .

michelle De hunny said...

apa2 pun jaga diri baik2 ye fiqa :)

aku HaniAsyira said...

tak tahu pun.. beberapa hari xon9 tak tahulah.. jaga diri baik ei dik

Hanamiko Sakura said...

UiTM Seri Iskandar pun berlaku juga! :) tapi tidak seteruk UiTM Lendu.. ape2, banyakkan bca al-quran :D

shar90 said...
This comment has been removed by the author.
fadh leyanie said...

serem kot, semoga semuanya bakal pulih.

❤ Pykaa Pdott ❤ said...

pyka thu pon dkt fb je . btol ke ??

deqjamucuxx said...

ada yng kata bnde ni tak betul..

erk. moga cepat pulih laahh ~ hhihi

نورعيم said...

akak pn terbaca kisah ni dekat blog mane entah lupa.

dekatkan diri dgn Allah ye dik. Lagi kita takut lagi seronok benda2 ni kacau kita.

Shiyda Aqma said...

mmg kecoh pasal cte ni , hope semuanya akan kembali ok ..

Zierwa Zainal said...

zz x thu ape2 pun.. hehe.. tpi zz doa moga Allah lindungi df dr sbrg bnda yg x baik.. :)

dya bunga said...

semoga tmpt DF belajar kembali pulih..

Arham Md Ali said...

Insyaallah semua ok DF. Tapi kes ni sampai dekat Mesir pun kecoh tau.

Cik Pensil said...

ada baca juga , hati2 ek :D

Tinta Lana said...

Salam.

Macam2 versi pasal uitm lendu ni.

Fiqa hati2 ya.. banyakkan baca al-quran, ayatul kursi.. jaga kebersihan.

Tinta Lana said...

Salam.

Macam2 versi pasal uitm lendu ni.

Fiqa hati2 ya.. banyakkan baca al-quran, ayatul kursi.. jaga kebersihan.

★ aIsyaH ★ said...

oh..DF kat situ ke?semoga selamat semuanya ye..amin~

Cik Kay Jue said...

semoga df terselamat dan dilindungi oleh Nya daripada terjebak dengan benda ni.. amin

Nurulee said...

Seram nih.

O CIKTEDDY said...

oh yang kes rasuk tu kan? harap semuanya ok..seram gak cik bace..inshaAllah semua baik2 ^^

WAHIDA ALIAS said...

seriusly blaja kat situ?harap2 sume nye selamat

Zaza =) said...

fiqaaaaaaaa....lama xlepak sini..hati2 tau

cweet pinky said...

CP ade dgr tapi tataw detail , boleh thn gak ek , biasala tuh , banyak bersabar key :D

Momo said...

kes ape ni? letak surah yasin tepi katil... malam2 baca al fatihah..3qul..ayat kursi..tiup kat tangan n sapu ke seluruh badan..

##ustaz dari darusyifa yg aja ni:)