File 98 : Kes Muncul selalu pun tak bagus

ASSALAMUALAIKUM...

Konnichiwaa minna-san!

HAli ini waa tak boleh tahan ohh.
waa mesti jujur sama luu~~

yang waa benci luu sangat-sangat.

luu muncull selalu punn tak bagus sangat weiii.
waa terasa nak hempok hempok jee mukee luu bagii luu tak payah show muke luu

waa bengang sangat sangat kalau luu ade.
luu tahu kenapa?
sebab luulah waa nak buat satu kebajikan
tak jadi.

waa memang taknak sangat sangat luu ade.

tak kira macam mana sekali pun luu
waa tetap taknak ada.
wahai WORD VERIFICATION!
hehehe

ehem-ehem,kepada blogger yang baru atau yang tak tahu.Sila
 "SAY NO WORD VER."

Df susah kott nak komen blog korang.
bila ternampak benda tu memang sure tak jadi nak komen 
HARAP MAKLUM

cara cara nak buang :
pergi kat DASHBOARD -> SETTING -> POST AND COMMENT -> SEACRH " Show word verification ? "
THEN CLICK NO
then SAVE :)

done!

:: sekarang baru DF tahu perasaan kak Sarah dulu time dia nak komen blog ni .
hahahaha





32 comments:

are_lin@yu said...

hehe tau xpa..ayu pn xsuka ;-)

Momo said...

hahaha..bagus2..makin banyak org kua entry macam ni, lagi banyak la org akan buang word verification ni.. leceh kan..aku tego terus... takde lapik2 lagi..haha

deqjamucuxx said...

ha'ah ! sangat mencik bila ade word verification tu .

psst :: bile jumpe je , terus tak jadi komen ! hihihi

Michelle Hopell said...

hahaha menyampah jugak ngan benda tu.

dulu pun gua ada benda tu tp kwn tegur,actually tak pandai nak buang je =D

shar90 said...
This comment has been removed by the author.
Everything's Everythings said...

Kalau rajin waktu comment tu kne igtkan dorg juga ;D

Detective Fiqa said...

::abgshar:: oit oit. tuto apanya. saya lagi takmo jumpe bende tu .perli lerr tuu :P

CikMunBlogger said...

haha , tahu tak pe . mun pun tak bape nak suka menatang tu . melambatkan . huhu

kiddobuttons said...

tau xpe, same la kite,
geram bile masokkn WV tu tp bnyk kali xlepas.
hilang sabar.hehhehe

siti naqiah said...

haha tau takpe..stress ngn word verification tu -.-'

Fiza Suhaimi said...

fiza ni punya gigih nak comment, tetiba suruh masukkan word verification.. arghhhh ! punah semangat nak comment.. :D

aisya said...

sy slalu ade mslh dgn benda tu.. huhu.. mesti tak btol punye.. last2 pangkah terus.. huhu

Liyaa Mf said...

Bagus2! Even dah ramai bgtau psl ni, tp still ramai yg wat word verification ni. Yg saket hati, word skang dah susah gila compare dulu. Dulu tu boleh je baca lagi. Skang ni mak aih. Pernah skali tu, lebih drpd 5kali kut try, tp still gagal. Tensennnn!

Nurul Iman said...

huhu ok...=)

Sarah Mohd Saleh said...

hahahha.tau xpe.igt ni robot agaknya nak kumen blog cemtu =.=

aku HaniAsyira said...

dulu2 pernah org tgur gak.. selamat ada org tgur

duniafana said...

haha memang menyusahkan...ni la org cakap online birokrasi!

Nisa Greennnpanda said...

mmg, agak skt ati gak la kalo ade word verification tue, hoho.. XD

cweet pinky said...

hahaha , kritip betul entry nih , ingatkan nak tuju kat sapa lerr tadi , hahaha !! taw takpe , kadang2 kalaw CP jumpe bnde alah tuh , dari nak komen jadik tak jadik nak komen , hehehe ! kalaw cmtuh , jom try komen entry CP ade ke tak 'haiwan' word verification nih , hehehe *trick nak ajak orang dtg blog ...

♥♥szumika sakni♥♥ said...

komen bdua je korg ni huhu
sy dlu pn cm tu..xtw hahhaha..nsb bek da g tw lau x...konfem org mrh hahhaa

Pykaa Pdott said...

Pyka cukup2 benci benci benci tao . kadang2 msok blog org nak komen , tgk natang tuh trus jdi mlaz nak komen . hehe

-meeSUPERGIRL- said...

haha . dorang tak sedar kot ad bnd tuh ..

Hanamiko Sakura said...

perhh! kalau nak komen blog diorang. sorry to say. terpaksa tekan pangkah ler jawapnya. haha

dia ingat kita ni robot.. hehehe

Hanamiko Sakura said...

per

Hanamiko Sakura said...

perhh.. memang sakit jiwa.. haha

Everything's Everythings said...

salam Tantei..
Saya ada masalah..

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/segmen-tangkap-follower-banyak-banyak_27.html

Sanji Ngatmi said...

sian awek konan ni .. konan jadik kecik .. nice to meet u ..fes time masuk sini dari blog EE

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

btol.. blog kite xda word ver.... mai la komen..hikhik

Secrets of A Teenage Girl said...

ingatkan apa yg muncul selalu td..rupanya word verification..hehe..
aah, mmg xsuka kalau ada keluar bnda tu time komen..hehe

★ aIsyaH ★ said...

suspen je..egt ape..word verificati0n rupenye..hehe

emg agk menyushkan benda tu..hehe..xD

Shasha Yacob said...

ya saya sokkong ni, df pi umum kat semua newbie. gerambetul, asal dah nak eksited komen, situ juga dia carik pasal,

miss chillax said...

betul tu!
cuba tgk sini... ni la syndrom dia
http://misschillax.blogspot.com/2012/06/wabak-terbaru-dysverificacia.html