File 166 : Kes Muslimah Wear

ASSALAMUALAIKUM..

Konnichiwaa minna san!!! 

sihat tak semua ? 

well, Df sihat Alhamdulillah ..( walaupun orang tak tanya )

okay nak tanya , macam mana appearance awak ketika diluar? 
nak nak berkaitan dengan outfit awak :D

seluar dengan baju shirt? or
baju blouse?

Kalau nak tahu
kalau Df kan kan kan..

Df suka yang simple and just nice dengan mata
Warna tak terlalu terang
kira macam warna gelap gelap..

kebanyakkan baju dan kain Df gelap gelap.

sebab Df bambam booo..

so Df saja tangan buka website ini


bila dah buka website dia haaa
gila sat


lepas tu Df skodeng skodeng. nampak lah baju yang Df fav sangat
kalau nak tahu
Df biasanya akan pilih baju macam ini


Aqeela blouse
ia longgar, besar, dan boleh pakai dimana mana saja


Byn
 Ia sangat cute ! labuh sampai ke lutut dan boleh pakai dengan kain hohoho


elleeze attire
yang ini labuh belakang juga, kira salah satu fav baju yang Df paling minat

jameela blouse
of course nampak lovely sebab ia merah. wot wot. 

ehem, ini baru baju belum kain lagi hee

kain pula Df suka yang kembang bentuk A 
haa ala ala dress 




totally kain Df banyak juga warna coklat-coklat plus hitam.
sebab senang nak kena dengan baju.
cantik kan ?
mata Df dah look so curious dah ni.

Df teringat

PEREMPUAN 
Part yang paling leceh sekali bila nak pilih baju

hahaha, tapi Df senang je. pick and try and just be simple

Jom lah skodeng .. murah murah tengah sale ini ! 
hehehehe.





File 165 : Kes Never up

ASSALAMUALAIKUM..

Konnichiwaa minnaa sannn~~ !

fuhh sekian lama df tak muncul kan?
ada yang rindu tak?

kalau rindu confirm jengah df kat sini. hahaha

"lama menyepi Df?"
"pergi mana ?"
"kahwin ke?"

Df lama menyepi sebab pergi honeymoon with my conan hahaha
just mengarut saja ~~

Sebenarnya Df mula hidup baru di fasa 20 an ..

alam pekerjaan gitu..

"apa kerja df sekarang ni?'

Dulu Df penganggur yang berjaya tapi sekarang
Alhamdulillah

tidak menganggur dah hehehe

"akhirnya Df matang juga "

ermm matang ? tak juga :P

'kerja sebagai ? "

ohh yaa, Df sebagai teeeetttt.. 
kerja dekat kedai cermin mata..

ala ala conan punya spek
tahun lepas 8 oktober..
yes pengalaman baru Df
pada asalnya
minat bahagian grafik, masuk kelas sains tulen
masuk u amik pentadbiran awam
kerja kat dalam bidang optometrist

hahaha. kadang kadang Df fikir tergelak juga.
tapi dah namanya rezeki Allah tunjuk..

yang penting halal dan bersih. Alhamdulillah

kan kan kan ?

pengalaman dalam bidang baru ini banyak mengajar Df
walaupun orang rasa remeh temeh je tapi Df rasa
ilmu ilmu tetap ilmu..

haa dah tahu kan kenapa Df tak update untuk beberapa bulan yang lalu..

semoga kalian doakan Df teruskan menggapai kejayaan dan begitu juga dengan anda..
halal berkat tenang jiwaa..



matta nee ~~
ps:: nak Df kongsi tak tentang cermin mata ? :P