File 111 : Kes memang tak senang =="

ASSALAMUALAIKUM...

hai awak semua.

maaflah Df dah lama kott tak post post kan kan?
rindu tak ?

hehehe.

orang kata makin kita besar makin kuat dugaan kita
makin besar cabaran kita
makin kecil waktu lapang kita .

sekarang Df memang dilanda banyak 
" ASSIGNMENT. "

yee . dah masuk U .perangai pun kenalah berubah.
Tapi DF dekat U banyak cabaran

awak semua tahu,
Df masuk masuk 
Df rasa blur sebentar.
apa yang Df perlu buat kat tempat macam gini.

suasana U dengan sekolah memang sangat sangat lain.
bebas tu memang bebas tapi macam errr.
serius sangat sangat Df tak berapa suka Dunia U 

tapi nak buat macam mana.terima jelah.
lagipun kat sana ramai sangat yang "ERRR"

so sekian sahaja coretan Df.

:: Df kat sana ada belajar tentang adobe photoshop #kepoh jap :P
:: rindu semua <3 p="p">





32 comments:

CikMunBlogger said...

nanti DF boleh ajar kite adob photoshop . hehe

harap DF tabah and pandai cari kawan kat sana :D

deqjamucuxx said...

standard la tu DF oii... So gud luck..

:) t lama2 suka la tuuuu

Cik Kay Jue said...

wah.... bestnyer dan beruntungnya df ad belajar fasal adobe... ckj setuju... memang berbeza dunia U n sekolah.. lagi2 kawan2.. memang beza giler perangai.. ssh nak dpt member sejati.. apa2 pun good luck df.. do ur best!

Badrina Ibtisam said...

Hukhuk be strong DF!! <3

shar90 said...
This comment has been removed by the author.
UA said...

dekat U anda akan berjumpa @ terjumpa
macam-macam perangai macam-macam ragam. sila jaga diri anda :)

Cikgu Ma said...

sekarang x suka..nnt lama2 enjoy..hehe..zaman u la paling best..

نورعيم said...

kena biasakan dik! alam uni ni lain sgt dgn sekolah.

kena belajar suvive utk hidup. jgn terlalu bergantung dgn kawan.

belajar selagi blh :)

miz ruha said...

mula2 memang tak biasa... dari sekolah beralih ke dunia U...
lama2 biasala tu....

banyak assignment ye... moga terus bertabah ye... ^_^

shasha yacob said...

hok aloh, kita rindu df gila gila. hihihi . df ambil kos apa dekat u . u ada macam kos dekat sekolah ke? hihi, kalau baca entri df nih macam xtahu pula apa sebenarnya cita cita saya, macam susah seja masuk u nih. hihi

aisya said...

lama2 nnti dah biasa lah tu.. cuma kne pndai pilih kwn.. =)

dya bunga said...

good luck ye df..nnti ajar dya plak guna photoshop..haha

Dakara said...

awal awal memang la akan rasa lost, tapi lama lama nanti okay je :)

keep strong ye dik!! :D

Shiyda Aqma said...

df , jage diri kat sana yer . dunia u mmg byk cabaran :)

Miss Zahirah said...

lma x jenguk df... slamat study yer..
jgn malas2.. hehehe

aku HaniAsyira said...

mula2 dik.. zaman sekolah semua org suka.. sbb kwn2 baik lg.. masuk u.. ye.. banyak yg errrr.. lama2 mesti biasa dan rasa best nya.. =)

TechKini.com said...

Jangan lupa share ilmu dengan kami semua di sini :)

-> ❤ TechKini.com

Nurulee said...

Kita sekolah lg. Ehe. All the best anyway DF =D

-meeSUPERGIRL- said...

buat apa yg penting dulu yee :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

memg lain tp enjoy je.. gud luck

Syamira Yahya said...

macam best je blaja gne adobe photoshop, nnt bole tolong ajar kn ? ^^

yana yani said...

wah untunglah dapat belajar adobe photoshop yg ohsem tuh..yana belajar programmer jer..:P

Hanamiko Sakura said...

sama la kita!! :D

rasa mcm nak study kt sekolah selama-lamanya je XD

photoshop??.. kecoh sebab dah pro kan.. hoho

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg bz sgguh tu..

Michelle Hopell said...

enjoy your U life~
♥♥

Hanih Borhan said...

salam...1st time saya singgah sini,so,salam kenal!...

haha,yelah,mula2 mcm tak best sket kan masuk U sebab kita selalu diingatkan dgn hakikat yg kita perlu matang & grow up...

assignment je,selamat b'assignment! :p

Nadratul Syazwana said...

Best lah dia ada belajar photoshop :D

Eryn Edrina said...

takpe2, nnt lelame biasa la kn? :)

ana fatihah said...

Errr..nak cakap ape eh?Gambate kudasai!u can do it Fiqa..hehe.. :D

fadh leyanie said...

suasana di U mmg berbeza..lama2 nanti suka la tu :)

Momo said...

kezutan budaya la tuuuuu..chill sista...

cweet pinky said...

pengalaman tuh DF ! chaiyok !