File 104 : kes amende ??

ASSALAMUALAIKUM...


kali ni Df betul-betul marah bengang 
apasal semua ni carik pasal dengan Df ni hah?

sampai konnichiwaa pun Df terlepas.
what's up dengan orang yang nak buat Df marah ni?

Yang Df marah-marah ni (kononnya) sebab ni hah



ehhh bukan ni :P
salah gambar pulakk
.
.
.
.
.
.
ni hah



GTL [ Go To London ] lahhh brother.
ada ke patut pergi promote dekat blog lelaki.
bakal Df pulak tu. haizz =="

Boleh ke lelaki nak kelihatan manis?
HAHAHA
serius Df gelakkan si Dia 


okay okay. dah dah .takde idea dah nak post :D
tatata. sayonara nee
btw Df esok PRA TEST. wish me luck :)






34 comments:

Shasha Yacob said...

haha, dia ingat fondan tuuu. hihi

shar90 said...
This comment has been removed by the author.
fadh leyanie said...

wahh..lek lu..jgn maroh2..
all the best pra test !

Cik Ain said...

ahhahaha..mcm2 la dg nih

murni said...

gud luck for ur test :)

teha said...

hahahha ! biase laa .. org nk brbisnes

aku HaniAsyira said...

bakal Df ei.. nak tgk lah.. weee~~

all the best.. tp benda pe pra test tu??

Noraim said...

manis tu menawan. kahkah.

ANNA MARIANA said...

boleh je kot... manis kan menawan...hahhahhaha....

ANNA MARIANA said...

boleh je kot... manis kan menawan...hahhahhaha....

are_lin@yu said...

hehehe df target dia kot..hihi.gudluck ya utk pra test ;-)

Sarah Mohd Saleh said...

hahahha.gudluck pra test ;DD

-meeSUPERGIRL- said...

haha bnd tu dy copypaste je tu dekat semua blog ..

miz ruha said...

dia tak tahu pun blogger tu boy ke girl... copy paste aje... senang kerja... asal terjah aje blog orang paste aje... dah tak pandang gender blogger tu apa...

Cikgu Ma said...

try jerr fiqa...hehe

Detective Fiqa said...

@shar90jangan poyo sangatlahh :P hahahaha

Detective Fiqa said...

@aku HaniAsyirapra-test driving kak :D hahaha

aisya said...

haha.. bese la tu.. org berbisnes ni.. mcm2 cara dia try.. hehe

syada said...

Rasanya dah lepas kut pra test tu . Apapun good luck :)

man said...

Hahaha nasib bdn lah..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Dakara said...

waaa marah ade orang kacau abang dia tu, heheee :D

Miss Zahirah said...

magic pink cream tu utk unisex kot.. hahaha

Hanamiko Sakura said...

ehem-ehem, saya tahu siapa orangnya tu XD BAKAL.. hahaha!

Ratu Lissa said...

waa.. blog nie makin lawa la! jeles kita.. hehe.. saya pun selalu dapat mesej cam tu.. nasib baik memang pompuan :-)

Ratu Lissa said...

All the best for ur exam =)

Shasha Yacob said...

ulang balik ke post ni, hai hai, baru teringat akak jeles lah ni kan hihi

Hans said...

Semoga berjaya

hazfee said...

la, ingatkan apa la tadi. haha. boleh je lelaki kelihatan manis.:P

★ aIsyaH ★ said...

bole la lelaki jd manis tp dpt title 'mat jambu' lah nanti..hehe..

gudlak df..xD

tirahzairi said...

eh boleh belikan utk tirah!!! hehe

Noraim said...

haha relax2. marah2 kang kena kencing manis pulak. hihi.

Cik PensiL said...

kalau nak promote tak tgk tempat lah .

dia tak tau kut ni blog lelaki ke perempuan , budak ke bapak mak budak .

hehe :D

sian dia , jangan gelakkan dia . :)

Cik Kay Jue said...

may be dia selesa begitu...

Secrets of A Teenage Girl said...

hahaha.. laki pun skrg pakai jugak produk kecantikan utk nmpk lg manis..hehe..