File 135 : Kes US 3

ASSALAMUALAIKUM...

konnichiwaa

Df baru balik dari Kluang
ala, alang-alang nak balik dah ke kampus balik
perjalanan paling jauh tu jelah hahaha
Kluang


Lepas dah ke Kluang, confirmlah singgah Ayer Hitam ehe
tahu semua ni suka singgah Ayer Hitam hahaha


banyak banyak barang ni jelah jadi pilihan Df even macam budak budak
tapi ku tak kesah haha
alaa sebab conan takde  =.=
Mama Df macam macam dia beli.
sampai Allah shopping tak ingat dunia
hahaha
masa mula mula pi ayer hitam pun time diorg nak hantar Df masuk kem PLKN ehee.
tu last pergi. lepas tu dah tak pergi pergi fuhh

ehh =.=
lupa nak cakap
" US 3 "
yee Df pindah kampus kat US dah 
dulu london sekarang US
penat beralih alih fuhh~~

so, sesiapa yg dekat Ulondon kirim salam kat makcik Jebat ye ehee

countdown to US 3

Uitm Seremban 3
im coming~~~!!!

credit to kaksara


:: siapa pernah pi Ayer Hitam angkat tangan :P lalala

25 comments:

twinscraftlife said...

안녕하세요~ HI~ this is Twinscraftlife! please visit our blog shop! we sell various cool handmade stuff!! 꼭 오세요~~^^
twinscraftlife.blogspot.com

ezyra daniel said...

comel je hehe

Asyiqin Marshgold said...

Haha , ingat nak pergi US betul betul lah tadi ..

Junkyo No Hikari said...

UiTM Seremban rupenye yg dia maksud kan jauhnya XDD

best tak kat situ? pernah lalu dekat N.Sembilan 2 kali and singgah time kecik sekali XD ahaha

anyway uniknya kolej ahaha XD
alahai spongebob je ade? :3

puteri kasih said...

dekat la ngan kak puteri...hehehe

Lee Wa Wan said...

wan tak pernah pergi air hitam :P air putih pon tak pernah pergi... hahaha... wah smart spongebob tuhh... nak satu??? hahaha

Nadratul Syazwana said...

Oh kena transfer eh? Kitorang separate. Half kena pindah uitm pasir gudang half stay. Nad stay je uitm penang hehe

Sally Samsaiman said...

ada sorang blogger kat sana...xtau la DF kenal tak..kak Nadya Dyana.. :)

Mime MF said...

xpenah smp lagi ayer hitam..hehe:P

Linda Ishak said...

Dah ada seremban 3 dah erk...

Sya Isya said...

selalu je lalu aitam tapi tak singgah. Sya memang orang Kluang :D

Detective Fiqa said...

@Junkyo No Hikarihahah eden belum pi lagi lorhh

Detective Fiqa said...

@puteri kasihehh kaka kat mana?

Detective Fiqa said...

@Lee Wa Wanpergi beli sendiri lahh hahaha

Detective Fiqa said...

@Nadratul Syazwanauntunglahh stay =.=

Detective Fiqa said...

@Sally Samsaimandah stalk dahh ehee

ZIERAH said...

haii dulu dulu masa duduk kluang selalu pergi ayer hitam ni beli bear hihihi sekarang dah kurang sebb dah pindah--
btw kakak kita pun study dekat US3 tuh jugak :D

Aisya A. said...

untungla belajar kat US.. hikhikhik

Mazni Munawar said...

amboi beli spongebob. saya pun penah beli dulu tpi dh hancur dah sekarang hahaha

cik lisa said...

untungnyaaa ada sponeeebob. lisa ada domokun je. haha. apa apa pun, goodluck kak! may Allah bless you ^___^

Farah Arina said...

spongebob! comel :D

atie zakaria said...

dh bukak dh ye uitm seremban 3.. bestnye dpt tmpt br.. :)

Miss Boo said...

df... bgi lar ai spongebob 2... heheee

^^eKaTiKaH^^ said...

nk yg kuning tu boleh? hehe

Other Site said...

SpongeBob SquarePant!