FILE 103 : kes waa tak nebes pun~~

ASSALAMUALAIKUM...

Hari ini budak 18 tahun pergi temuduga di sesuatu tempat
di mana semuanya calon-calon temuduga dimenemudugakan disitu.

Walaubagaimanapun calon 18 tahun ini adalah calon yang paling muda untuk ditemudugakan

Dan untuk pengetahuan puan-puan dan tuan-tuan,

calon ini sedikit punya berlagak
datang interview
muka selamba~~,

pakaian memang sopan
tetapi 
no make up
no high heel
no lipstick
like others,

dan apa yang dibawa 
takda benda lain.
takde nak baca-baca
takde nak nebes-nebes
takde nak tertoilet-toilet
takde nak risau-risau
muka tetap cool macho

yang cuma ada dalam kepala otak budak 18 tahun 
" bila aku nak balik ni ? "

No giliran budak 18 tahun ni 23,
orang yang paling last diinterviewkan
So,
bestkan nak dekat-dekat akhir
sebab penemuduga tu
dah malas nak tanya banyak-banyak.

HAHAHA

So bila turn budak 18 tahun ni 
memang tak sempat nak keluar tandaslah 
senang cite~~
kejap jee ^^V

BTW Alhamdulillah ,
budak 18 tahun ni lepas interview :D


::: arigatou sebab doakan DF. macehh semuaa :D
::: korang macam mana time interbiuu ni ?




33 comments:

shar90 said...
This comment has been removed by the author.
Secrets of A Teenage Girl said...

alhamdulillah, semua ok kan?

interview apa ya? akak xpenah kena interview, tp mesti nervous sgt. untunglah fiqa xnervous. bgus2..hehe ;)

Cikgu Ma said...

wah...teror la lepas intebiu..tahniah =)

Sarah Mohd Saleh said...

tmuduga ape tu yunk ?

Ika said...

congrates! :D

deqjamucuxx said...

cam sama jer , tak der la nebes bagai . relex je . alhamdulilah ~

miz ruha said...

g intebiu ye..
moga2 lulus dengan jayanya.. :)

Shasha Yacob said...

Gud luck Df.

Saya pun ada interview tadi, dengan encik shinich kudo, al maklumlah, dia nak lamar saya hujung tahun ni. dia kata muka say iras Ran mauri. hoho

are_lin@yu said...

wahhh g intvw apa df?

♥♥szumika sakni♥♥ said...

once again...shar90 on the top huhu....alhamdulilah ok la...tggu jer pggilan insyaALLAH dpt...btw jwtn pa?...tu tndanya awk hebt sbb plg muda huhu...

aku HaniAsyira said...

itulah yg dinamakan rock slumber kan..

Michelle Hopell said...

hahaha gangster :P
kalau wa tak tdo mlm la cani :D

Inspektor Azim said...


tumpang bace cni jom ke blog sy jgk ek :)


Tak Mungkin Benar

Dakara said...

waaa interbiu pe dik?? hopefully bjaye la ye, hehee :D

Tinta Lana said...

Salam.

Fiqa! Akak doakan fiqa dapat sumtin dari temuduga tu ea..paling tidak, dpt pengalaman ditemuduga kan ^_^

Nanti, share2 ek bila dah kuar result >.<

#urmm..rindu blog biru fiqa,hehehe. tpi, elok juga tukar dgn rupa baru ni, lagi ringan dari sebelumnya :)

hazfee said...

interview apa tu df? hehe. semoga lepas la ye interview tu :D

ehem: bz tu aa la sikit tapi yang selebihnya buat2 bz je :p

eddy ipoh said...

wah!!!! bagus la blog nie... singgah BW

Momo said...

Ko inteview ape ni? umo ko 18 paru2nya... al kisah..haha

Cik Ain said...

woo0o0 detektif ahhaa cayalah ,slumber habiss

dya bunga said...

interview kje ke?

aisya said...

camne interview tu fiqa? ok? hehe

Pykaa Pdott said...

interview apa tuh dear ?

Shasha Yacob said...

interview interview. cik tolong ambik nombor. =='

★ aIsyaH ★ said...

wah..muke cool je tu penting..hehe..like..(Y)

tahniah..~~

Noraim said...

interview apa ni sis?

Nadratul Syazwana said...

Hehe haritu nad pun interview org ke2 last, memang soalan lari topic lah. Banayk borak je.. Tu baru untung kan? Haha

Awana Suzanna said...

wahhh sngnye.. dapat gak akhirnya intervie .. hehe cool lah! wana follow sini.

Hans said...

semoga berjaya

CikMunBlogger said...

wah df . tahniah ! :D

Kecik Anis said...

alolo., darah tak gemuruh ok la tu., klw anis., huhhh., haha., gud lux sis., interview pe ney?

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Nurulee said...

Ada interview untuk apa? Wahwah Pass. Congrats. hehe =D

tirahzairi said...

tirah blom pernah interbiuw penting2....eee,,,tkt nyeee...