File 96 : I love you forever :')

ASSALAMUALAIKUM...

Konnichiwaa..

Hai awak semua ^^

sambil berkaraoke CARTA HATI by Najwa Latiff

Df nak tunjuk something dekat korang

SOMETHING ini sangat special bagi Df :)


SOMETHING ini juga DF buat dengan tangan Df sendiri
khas untuk SOMEONE :')

taadaaa~~~~~


Masa tu Df tengah ada mood nak lukis tapi tak tau nak lukis apa.
So,time tengah skype with someone tu.
Df pun lukislah.
tapi buruk mehh~~ adehh~~

buruk kan? huhuhuhu
tak menjadi Df buat huhu

To someone :
Sorry awak. tak lawa mana pun. tetapi ia khas untuk awak :')
Watashiwa Tsuki DAyou :')
I love you
19 1 25 1. 3 9 14 20 1. 1 23 1 11 !
Selamanya~~
hopefully hubungan kita direstui :')
amin~~

:: pendapat korang? hehehe

36 comments:

shar90 said...
This comment has been removed by the author.
Detective Fiqa said...

#Abg : takpayah poyo nau nak nangis =="

Zatiey Ismail said...

romntiknyer....

siti naqiah said...

sweet gile..nice drawing dear, hehe

Zierwa Zainal said...

cntiknye df lukis... zz mmg failed sikit bab lukis2 ni.. hehe

p/s df, zz xde niat pun nk perli spe2...million sorry ye.. huhu

are_lin@yu said...

wahhh romantik..hehe

Everything's Everythings said...

pewitt.. Shinichi dan Df berskype xD
lawa doodle tu.. nnti buatkan ak satu kalau rajin eh hak2

Everything's Everythings said...

berskype call* salah plak (。-_-。)

aku HaniAsyira said...

tulah dah ckp aritu.. mesti da pape lah dua org ni.. hahaha

Sarah Mohd Saleh said...

atototo...suwitnyerrrrr diee lukisss.pndai lukis ;)

Dakara said...

wooot wooot, ape ni ape ni?? ayat 'hopefully hubungan kita direstui' tu macam lain macam je???

haaa ada ape ni ha? akak yang ada sindrom malas berblogging ni tiba tiba jadi rajin pulak, siap bagi komen ni ha, hahaaa :D

-meeSUPERGIRL- said...

berbunga pulak entry neh . hehe

Mishter Izwän said...

terer nye df lukis.

duniafana said...

janji sampai maksudnya...edit pakai pe?

aisya said...

comel ape.. mane ade buruk pun.. hehe

♥♥szumika sakni♥♥ said...

hhahahahha...comel la korang ni.....

Cikgu Ma said...

cantik!! =)

Zakaria's daughter said...

amboiii amboiii dah ber abang abang nehh. haha

Momo said...

amboih... pakwe die rupenye.. aku mati2 ingat adik beradik.. haha... watashiwa suki dayo.. kehkeh...

are_lin@yu said...

yg pnting comel..hehe

deqjamucuxx said...

cantik lukisan tu :)

Everything's Everythings said...

Lawa doodle tgh skype tu xD

Michelle Hopell said...

ewahhh .. aku tahu sape cik abang tu, haha..
ok gak la awak lukis. :)

*amin ...

Michelle Hopell said...

ewahh .. aku tahu sapa cik abang tu. haha..
ok gak la awak lukis :)

*amin ...

Tinta Lana said...

Salam. Tima kasih fiqa..sudi buat tuk lana..

Ehh..bukan,bhahahaha. Eh,tuk lana takde ke? kita kan..kita kan..kita mmg tade pa2..fine! hahahaa.

Sweet la fyqa nih >_< cantik tak cantik..yg pnting,kita buat dgn pnuh rasa syg kan.. :)

CikMunBlogger said...

hehe , tengok cara ber - chat dkat twitter pun dah thu . konon nak sorok bagai . huhu . kawen jgn lpe jmput XD

teha said...

hamboi2.. kapel snyp2 ea.. hahahhah !

O CIKTEDDY said...

wewit! sweet jek die.wakaka

Nadratul Syazwana said...

wooo df dah pandai buat doodle kot! haha congrats~

Liyaa Mf said...

Ehh, comel la ni! Kalau bleh nak suh lukiskan satu leh? :P

tirahzairi said...

amboiii...sweet

M Fizan said...

sweet sangat... nangis ah camni. huhu. comel je, merendah diri je DF ni. nice one. nanti lukis lagi :D

farah.fauzi said...

waahhh..sweetnyeee... jealous niee..haaha.. comel laa df lukis.. btw, hope relationship df kekal smpai bile2.. insya allah :)

Nisa Greennnpanda said...

lawa woo.. hehe..

adeh, lame dh xskype.."-_-

Hanamiko Sakura said...

sila jelaskan hubungan anda..


#adoi~ kami tak paham la~ hehe

Secrets of A Teenage Girl said...

o0.. skrg faham dah..hehe..
blog si kumbang pun minat conan juga ya? hehe..
no2 tu tarikh ke? hehe..
btw cantik doodle tu ;)