KEs Melukis hobiku !

ASSALAMUALAIKUM...

Konbanwa minna-san,
Hari tu Df jadi Gangster DC then hari ni Df nak jadi Detektif Conan pula !
err. gomen nasai~~
sebab Df selalu post tentang suami Df but jangan JEALOUS ye :P
Bukan apa, Hari tu ada blogger ini post tentang " HOBIKU TERINDAH "


" serius wokkk wa manyak jeles ohh wa tak tahu wa kenapa jealous sama blogger ni "
**sorry cik Afiqa comel

Actually dia adalah blogger yang pandai melukis
dan lebih baik daripada Df.
Df nak tunjuk lukisan tu tapi dia tak suka kena copycat

So, Df tak dapat nak tunjukkan lukisan dia. gomen

btw encik blogger yang hensem+cute+comel+baikhati+taktau apa lagi
Df dah siapkan lukisan Df hari tu juga
nah hasilnya



lawa tak ? sorry kena tipu :P
ni hah yang betul

amacam ? buruk right ? :D hahaha serius buruk =.=
ada kawan FB cakap " muka jambu "
memang pun kan ?

kalau awak awak dan awak semua nak tahu,
Df memang suka melukis sejak dari kecil lagi.
banyaklah anugerah yang Df dapat **dalam mimpi.

dan terima kasih pembaca
dan happy follower 500 !
thanks guys !
arigatou :D

Nak kongsi hobi ? mehh lahh :P







25 comments:

shar90 said...
This comment has been removed by the author.
Dakara said...

dakara pun dulu mase sekolah selalu lukis shinichi dengan ran, dengan conan, tapi dah tak tahu mane semua lukisan tu pergi, da 3 tahun tinggal skola :(

nanti kalau jumpe lukisan tun nak bagi DF tengok boleh ?? hehee :D

Detective Fiqa said...

Shar : hahaha mana ada =.= serius tak adehh

Dakara : sangat mengalu alukan :D hehhee. tag nanti takpun tinggalkan link kat CBOX kita hehehe

Zakaria's daughter said...

berseni sungguhhhh lah df neh.
wa tak rajen melukisss bagaii.

err err.

cik afiqa tuh, nape ye link blog wa plak? wa tapaham neh -_-

salah letak link barangkali?

Cik Kay Jue said...

wah.. df memang pandai la lukis.. same la.. CKJ tak pandai lukis manual.. CKJ juz tau design n lukis guna lappy je DF.. tu pun bergantung pada software.. huhu.. best nyer tau lukis..

Syamira Yahya said...

cantik DF lukis gamba pakwe saye. .hehe ^^

ok la lukisan tu, cantik. . :)
btw tahniah follower da smpai 500

ciksukaberangan said...

hampir jadi ! tapi cantik. huhu. beruntungnya pandai melukis ~

yad'z said...

adik ....... !!!

kamu snagat pandai melukisss><

tiera said...

ade x cite conan episode akhir..tiera nk tgok la..pe jd time tu...die bertukar ke jadi besar balik?
hehee

pape lawat umah online tiera k..TQ

aisya said...

jeles tgk org pndai lukis ni.. huhu

Boyz_ed said...

Pergh ! Cantik nya . :D

EyA edamanhatiku said...

da jadik da tu..ada rupa sinichi cket2 hehe..da ngok da lukisan tu..mang cantik laa dia lukis..siap komen g kat sna

faizlaster said...

wahhh..bakat semula jadik...:P

teha said...

wah.. kretif nyee laa awk nie.. cantik2 :)

Noraim said...

wahh lawa tu lukisan tu. tahniah sbb dikurniakan bakat melukis ;)

Sarah Mohd Saleh said...

hamboii lawanyaaaa....untong de talent

tiera said...

singgh melawat shinici kudo...huhuh sorry kalo ejaan slh...hikhikhik

waNy niNiey said...

suka detective conon.... nice blog... suka suka suka.. ^_^

Isyraf Imrani said...

banyak pengajaran boleh dapat daripada detective conan.

btw, bakat melukis ni patut dimanfaatkan untuk dakwah, hehe :)

^_^ Zaza Nur Iman said...

awk berbakat.zaza reti lukis org lidi je la..heehe

zana said...

wah terer gak adik aku sorang ni.hehe dik fika leh lukis muka akak x hihi

Drakula Comel said...

ape ni lkis gmbr asben akak miera..ahaha

Detective Fiqa said...

hehe

Detective Fiqa said...
This comment has been removed by the author.
Detective Fiqa said...