File 165 : Kes Never up

ASSALAMUALAIKUM..

Konnichiwaa minnaa sannn~~ !

fuhh sekian lama df tak muncul kan?
ada yang rindu tak?

kalau rindu confirm jengah df kat sini. hahaha

"lama menyepi Df?"
"pergi mana ?"
"kahwin ke?"

Df lama menyepi sebab pergi honeymoon with my conan hahaha
just mengarut saja ~~

Sebenarnya Df mula hidup baru di fasa 20 an ..

alam pekerjaan gitu..

"apa kerja df sekarang ni?'

Dulu Df penganggur yang berjaya tapi sekarang
Alhamdulillah

tidak menganggur dah hehehe

"akhirnya Df matang juga "

ermm matang ? tak juga :P

'kerja sebagai ? "

ohh yaa, Df sebagai teeeetttt.. 
kerja dekat kedai cermin mata..

ala ala conan punya spek
tahun lepas 8 oktober..
yes pengalaman baru Df
pada asalnya
minat bahagian grafik, masuk kelas sains tulen
masuk u amik pentadbiran awam
kerja kat dalam bidang optometrist

hahaha. kadang kadang Df fikir tergelak juga.
tapi dah namanya rezeki Allah tunjuk..

yang penting halal dan bersih. Alhamdulillah

kan kan kan ?

pengalaman dalam bidang baru ini banyak mengajar Df
walaupun orang rasa remeh temeh je tapi Df rasa
ilmu ilmu tetap ilmu..

haa dah tahu kan kenapa Df tak update untuk beberapa bulan yang lalu..

semoga kalian doakan Df teruskan menggapai kejayaan dan begitu juga dengan anda..
halal berkat tenang jiwaa..



matta nee ~~
ps:: nak Df kongsi tak tentang cermin mata ? :P


2 comments:

Ana Fatihah said...

Moga terus sukses DF. Kita ingat je kat awak ni DF~ Hihik.

#ingatkan DF dah jadi detective lama xdengar cite nii. :P

Norain Omar said...

Salam,

My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com