File 166 : Kes Muslimah Wear

ASSALAMUALAIKUM..

Konnichiwaa minna san!!! 

sihat tak semua ? 

well, Df sihat Alhamdulillah ..( walaupun orang tak tanya )

okay nak tanya , macam mana appearance awak ketika diluar? 
nak nak berkaitan dengan outfit awak :D

seluar dengan baju shirt? or
baju blouse?

Kalau nak tahu
kalau Df kan kan kan..

Df suka yang simple and just nice dengan mata
Warna tak terlalu terang
kira macam warna gelap gelap..

kebanyakkan baju dan kain Df gelap gelap.

sebab Df bambam booo..

so Df saja tangan buka website ini


bila dah buka website dia haaa
gila sat


lepas tu Df skodeng skodeng. nampak lah baju yang Df fav sangat
kalau nak tahu
Df biasanya akan pilih baju macam ini


Aqeela blouse
ia longgar, besar, dan boleh pakai dimana mana saja


Byn
 Ia sangat cute ! labuh sampai ke lutut dan boleh pakai dengan kain hohoho


elleeze attire
yang ini labuh belakang juga, kira salah satu fav baju yang Df paling minat

jameela blouse
of course nampak lovely sebab ia merah. wot wot. 

ehem, ini baru baju belum kain lagi hee

kain pula Df suka yang kembang bentuk A 
haa ala ala dress 




totally kain Df banyak juga warna coklat-coklat plus hitam.
sebab senang nak kena dengan baju.
cantik kan ?
mata Df dah look so curious dah ni.

Df teringat

PEREMPUAN 
Part yang paling leceh sekali bila nak pilih baju

hahaha, tapi Df senang je. pick and try and just be simple

Jom lah skodeng .. murah murah tengah sale ini ! 
hehehehe.





1 comment:

Gee Lion said...

kenapalah baru sekarang terjumpa website macam tu.. huhu.. sejak x kerja ni, dah takleh beli-belah mcam selalu cik fiqa.. huhu..

lama tak singgah cni.. pe kabor DF?