File 152 : Kes Ketenangan KL 2.0

Assalamualaikum...


lama bebenau tinggalkan blog 

maafkan sayaa
asiff jiddan
gomen~~
Df selama cuti post ni
banyak masalah but
now im okay ^^
 Alhamdulillah

okay balik kepada tajuk.
Apa itu KL 2.0
K itu kempen
L itu LIST

Df nak memperkenalkan
Kempen LIST 2.0
LIST? Apa tu?
jeng jeng jeng

Labuh Itu Sempurna Tau
Kempen ini sebenarnya untuk menggalakkan ramai wanita-wanita menutup aurat dengan lebih baik

Kempen ini diadakan di Kuala Lumpur,Johor,Perak,Pahang dan Sarawak.
pada 27 Disember 2014

Disamping itu, Kempen ini memerlukan Dana dan Sumbangan tudung labuh

" Buat masa sekarang kami sangat kekurangan sumbangan dan dana. Memerlukan sumbangan semaksima mungkin. Jom menderma !! Ciri-ciri tudung labuh : Bidang 50 ke atas Baru atau pernah digunakan tetapi masih dalam keadaan baik Tudung sarung atau bawal Shawl "



Aktiviti ketika kempen LIST 2.0

- Pemberian tudung labuh (disertakan bersama pamplet) 

-Memberi tips untuk berubah (Secara ringkas) 

-Tutorial ringkas bertudung labuh menggunakan shawl

Siapa yang berminat untuk menjadi sukarelawan nantikan tawaran pada Disember ini.
 Sebarkan! 
#LabuhItuSempurnaTau #kempen #LIST2.0 #GengTudungLabuh #AuratkuMaruahku"

Poster







Jom ramai-ramai menderma !
dan jangan lupa memeriahkan kempen ini ! 

Credit Google


#Poster Perak dan Sarawak hasil tangan Df :)

19 comments:

Cik Nadyya said...

yes.. iloike kempen gini.. nk join gak :)

Azwar Syuhada said...

Menarik :)

Cik Fafa said...

menarik. tapi jauh. ^_^

Nur Hafzhan said...

Wah menariknya!

Junkyo Hikari said...

Misaki mmg jenis pakai tudung labuh.. kadang pakai labuh sampai ke pinggang.. even though perangai macam haprak.. berlari sini sana.. tak macam org perempuan yg baik-baik lemah lembut lah kiranya...

pernah lah dulu try nak pakai tudung labuh tapi singkat sikit..

rasa tak selamat gile... terus tak jadi.. ahahaha.. dah jadi habit kowt dari dulu pakai tudung labuh.. ahaha...

selamat berkempen.. :D

At-Tarmizi said...

semoga berjaya =)

fadh leyanie said...

yeah..mari berkempen..psst..lawanya wajah baru blog !!

Izzati Amira said...

alaa.. 27 takde kat perak.. da balik melaka.. melaka tak de eh?

Miza Idgihat said...

Bestnya !!!!! tapi johor kat pasir gudang. Jauh tu. Huhuhu time tu miza dah balik matrik kat tangkak muar. >.< Nanti kak df share la tutorial yang dia orang buat ke. hee. Muahh ! Rindu kak DF :*

Gee Lion said...

wah.. macam menarik je ni.. df join kat semua tempat ke?

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Salam Perkenalan.
Follower #1069.
drshikinzainal.blogspot.com

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Salam Perkenalan.
Follower #1069
drshikinzainal.blogspot.com

Nurulee said...

first time dengar bout this campaign.
bagusnyaaaa!

puteri kasih said...

kempen sebegini memang perlu diperbanyakkan...good job DF, kreatif poster tu :)

BudakVanilla said...

menarik program nie. . :D

Cik Yaya said...

pernh ada ke sblm ni..?
mcm pernh dgr je kempen ni..

Cik Yaya said...

pernh ada ke sblm ni..?
mcm pernh dgr je kempen ni..

Nadratul Syazwana said...

Awhh, macam best je hehe. Tutorial tu yang buat tertarik :D

Zierwa Zainal said...

inshaAllah df..nnt zz join..
zz mmg byk ya ampun tudung semua tu :)