File 144 : kes busy busy Merdeka !

ASSALAMUALAIKUM...

Konnichiwaa.... 
maafkan Df ye sebab dah tak aktif sangat

Almaklumlah busy memanjang 
tak dapat nak tercapai dek akal. ehee

haaa. Df ada cerita
nak tahu kan apa yang Df busy sepanjang masa ni.
nak buktikan Df busy

ni hah Df buat ni


banner untuk event Language Week dekat UitmSeremban 3.
Df design sendiri.
memandai je kan =.=
buruk pula tu =.=

itu baru satu busynya

Event tu juga Df jadi photograper sekejap je .
sesaja tambah pengalaman hahaha

busy kali keduanya...

Memandangkan Df belajar Malaysian Politics
Kelas Df kena buat poster presentation pula.
adehh
busy tak busy.
Tajuk yang Df dapat 
" Midnight 31 August and National Day "
nasib baik dapat tajuk senang Alhamdulillah

haa dah percayakan Df busy . 
bulan 9 pula dah mula dah Final Exam.
Allah . sekejap jaa.
harap sekalian buat bersabar

Jangan risau, Df akan aktif macam biasa selepas Final Exam :D
maaf sekalian

Btw
Selamat Menyambut hari Merdeka !
" mengenang pahit manis orang dahulu pasti mengalir air mata "


Comelkan ? haha okay tata :P





17 comments:

BudakVanilla said...

buzynyaaa. .goodluck ya. .hehe

Cik Nadyya said...

laa cian die bz. bz, bz pon jaga diri tauu :)

selamat myambut kmerdekaan ^^

Zana Hassan said...

Selamat hari merdeka :) rindu fiqa 201% hehe;)

Azwar Syuhada said...

Amboi busynya dia..

Aina Akmal said...

Manaaa dapatt botol tuu. Bestnyaa. Nanak juagakk. Smartt gila muka conan. T.T

Shiyda Aqma said...

cntiknye df buat banner . busy tu busy juga , kesihatan kna jaga juga yer . :) :)

Mazni Munawar said...

pandainya design banner sendiri. kira oklah tu :D jadi photographer lak tu hehe

puteri kasih said...

selamat hari merdeka DF :)

dya bunga said...

wah..jdi photogrpaher..blh lah tangkap gambar dya..haha

fadh leyanie said...

hamboih kemain busy si detektif..dah tak busy nanti blh berbw..

Junkyo No Hikari said...

dia aktif betul ye :)
org yg duk kat rumah nih tadak buat apa pun, tak sebuzy macam fiqa pun.. tapi blog berhabuk gak ahahha..

anyway good luck exam!! Fighting!! do your best!! :)

Nadratul Syazwana said...

Fiqa bila je tak busy :p Ahaha. Tak sabar nak habis final!

Syazana Zainn said...

dah nak final ye. goodluck ye cik adikkk :)

Mime MF said...

ok ni mmg betul2 busy ni...good luck DF

Cik Yaya said...

as'salam..
wee comel la botl conan tu..mau jugk...huhu

banner tu ok la..cntik je yaya tgok..pndai fiqa.. ^_^

Syazana Zainn said...

hi cik adik :)

bz lagi ke? lamanya tak update hihi

aiman mania said...

asyik design jer task dia...nak jd designer ke?hehehehehehe...
malaysian politics..pperghhhhhh..bakal ahli politik nih jap ag........jadi wakil rakyat!