File 118 : kes broke up

ASSALAMUALAIKUM ...

hai semua...!

semoga anda semua sihat Aamiinn..

hee..

korang...

Df nak nangis ni.

Df dah broke up hmm


dengan itu, Df buat keputusan

Df nak tinggalkan blog ini


Df akan tinggalkan semua.

Df dah tak mahu lagi macam ni.

selamat tinggal semua
selamat tinggal blog
selamat tinggal shinichiku

yang 
hanya sementara hahaha

alaaa. Df nak masuk balik Uitm. bila dah masuk df takde masa nak blogwalking lah awak.
maaflah kalau DF tak balas kunjungan anda :)
jaga diri ye awak
pray for me


17 comments:

Cik Puan said...

tak pe lah...blajar rerain tau df..nanti bile ade kelapangan buat lah entry.ye..ye...ye...

Nadratul Syazwana said...

Alaaa serius ah Fiqa? Nad sanggup beli modem tau T_T

Puteri Kasih said...

hish DF ni buat suspen jelah..hehe Good luck in your studies yer :)

bella luna said...

kenapa nak break up gan kite ni =( sdeh nye.. nnti free update la blog lg yee . good luck for study

Nurulee said...

buat suspen je Df ni. ahaha.
all the best kak =)

Yumida Huda said...

selamat berstudy kembali df

Mime MF said...

cehh bt suspend je..hehe

aisya said...

alaaaaa.. huhu..
all the best ye DF..

Liza Licha said...

salam :) singgah bw sini..
hihi.. tahniah ye. blajar rajin2 tau

Gee Lion said...

buat saspen je df oi. walaupun baru je kenal, tapi sayanglah kalau awak nak berhenti terus. you hv reach this far, don't stop now.. (:

Sarah Mohd Saleh said...

goodluck dengan study ;D

Zana Hassan said...

salam..jgn la nangis hehe..
huhu...lepas ni jarang la nmpk dia kat sini lagi hehe :P

jaakechik said...

Salam DF... lama k.jaa tak BW.. mohon maaf, sibuk ya amat wehh... mohon keampunan ok... hiks!

btw, selamat kembali belajar... kakjaa pun sibuk gak nanti 2 minggu lagi nak ke USM penang pulak, sambung my PJJ... gud luck for you dik!

Azwar Syuhada said...

Jangan pergi!! huarghhh..hahaha..Good luck DF!! :)

Nadratul Syazwana said...

Serius aa Fiqah stop blogging jap? :o

Cik Yaya said...

salam...
wahh bunyi cam serius je memula..huuu

Shiyda Aqma said...

alololo . jage diri df :)