File 143 : Kes ILoveYou HR

ASSALAMUALAIKUM...

Konnichiwaaa.

hai semua,

lama Df tak bersua dengan korang kan kan kan

yela, 
Df sekarang busy

dahlah busy kat U
ni kat rumah pulak
yelahkan nak raya katanya

ni pun Df berusaha nak post something untuk korang tahu
yang Df still Active =.=

ni Df nak tunjuk something hohoho


Ketiga- tiga blogger ni memang baik hati nak bagi Df kad raya even Df ni tak malu orangnya

hahaha

terima kasih sayang buat kak Sally, Cik Azwar and Cik Farah

Diorang punya kad dah sampai
Alhamdulillah

terima kasih banyak banyak ni

btw
dengan kesempatan yang tak menyempat ni

Df


tata,
hati hati kepada mereka yang pulang ke kampung yang sangat jauh.
dapat duit raya share share tau :D

sayonara~~

9 comments:

Sally Samsaiman said...

alhamdulillah dah sampai...

Salam Aidilfitri tau DF! :)

puteri kasih said...

Selamat Hari Raya Df :)

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

DF..dengan kesempatan yang tak menyempat ni jugak,hehe, salam aidilfitri untuk df ya..minta maaf mana2 yang akak tersalah silap.. :)

Nadratul Syazwana said...

Untunglahh. Nad tahun ni tak dapat kad raya pun T.T Hahahhahah selamat kembali ke uitm Df

Aisya A. said...

byk dpt kad raya. hehe. kite dapat satu je dari kak shida. hehe

Aisya A. said...

Df, boleh lupak terlupa..
selamat hari rayaaaa, maaf zahir batin. :D

Mime MF said...

Df untunglah dpt kad raya..hehe

dya bunga said...

bestnya dapat kad raya..dya dh lama xdapat kad raya tau..hehe

Syazana Zainn said...

walaupun dah lepas syawal, still nak ucap selamat hari raya dan salam merdeka :)