File 145 : Kes FE

Assalamualaikum...

Konnichiwa Minna ! :D

rindu semua.
Rindu Df tak?

kalau ternampak iklan Detective Conan kat tv3 
mesti teringat kat Df ni hehehe
perasan sebentar :P

semalam Df baru saja habiskan presentation paling terbesar
presentation untuk subjek ENT 300


Nampak produk tu? 
hahaha.
banyak banyak sumbangan Df dalam group tu hanya design sajalah =.=
apa jaa Df tahu. Df bukan tahu sangat buat kek =.=

Alhamdulillah semuanya sudah selesai,.
Baik buruk mana pun Alhamdulillah untuk sekali lagi
Df sudah lega mengakhiri Sem 4 in DPA

sekarang tunggu nasib for final =.=

hohoho.
Disebabkan Df cuti study week selama 6 hari
Df BW gila gila kat blog korang

ahh rinduu ~~

Study?

alaaa...

tak kuat semangat nak study 
banyak kena hafal =.=


T_T BW time 
rest my mind :D




19 comments:

Azwar Syuhada said...

good luck DF

Azwar Syuhada said...

good luck DF

Mazni Munawar said...

nampak sedap je kek, terutama yg tengah tu! comel semua produk DF :3

Cik Yaya said...

buat kek btul ka?
msti sedap ni lau DF yg buat ^_^

Ibnu Ramli said...

Study week tu masa untuk pulun abis benda yg belajar satu semester huhu..
Bittaufiq Wannajah (Good luck) utk Final

zaza zehra said...

huwaaa.....rndu kt dfiqaaaaaaaa.....lama btl xdgr khabar.. gdluck tuk study...rjin2 belajar tau... :D

aiman mania said...

ini mest fanatik detective conan nih.hahahahahaa.....semangat sikit belajar..penting tuk masa depan..tahniah sudah habiskan presentation project....^^

Cik Nadyya said...

rindu la jugak. kehkeh

pehh hebat DF nii :) cntek design tuu ^^

Junkyo No Hikari said...

camne tau eik yg tiap kali tgok conanteringat kat dia ahaha XDD

pandai teka :D

anyway wow.. kretip ent 300 kowt :D yg tuh selalu dapat markah banyak ehehe..

Good luck exam :D

mai bw kat blog spanjang study week ahaha.. pastu masuk anime dalam exam mwahahahaha..

Cik Wangi said...

oyasumi! hehe. good luck. study elok2. jgn stress sgt study tu k. hehe

Aisya A. said...

all the best df! jgn malas2. hikhik

puteri kasih said...

study week dah jadi bw week ke? hehe

isi tabung untuk DF :)

Momo said...

dah sem 4 dah.. alkisah. dpa mmg kene rajin mbace.. hahaha...

Nadratul Syazwana said...

Hahhaa patutlah pelik gak Df muncul time study week? Hehe kita esok paper harini pun sempat blogwalking lagi astaghfirullah

Cik Yaya said...

bukn DF ke yg buat kek tu..??
laaaa ingtkan DF yang buat..bleh jgk nk merasa...ngeeee ;p

Pondok Papan said...

Semoga berjaya dalam final tu yer..hehe

Syazana Zainn said...

Sem 4 ade paper law kan
Tough paper tu. Akak mmg x suke subjek tu hihi
BTW good luck :)

ana fatihah said...

Study! Study!
Kuatkan semangat anda!! haha
Kita pun malas gak sbenarnya kalau kena study.. hehew -.-

ana fatihah said...

Study! Study!
Kuatkan semangat anda!! haha
Kita pun malas gak sbenarnya kalau kena study.. hehew -.-