File Special : Case My born

ASSALAMUALAIKUM....

Alhamdulillah
syukur kepada Allah
dah genap masuk 20-an semalam
5.7.__
Df appreciated dengan kawan-kawan yang wish 
terima kasih semua

haiyaaa tuanyaa hahaha
tua tua pun masih conan lagi kah?


of course my blog is all about conan

takpalah orang cakap childish ke apa
Df tak kesah
kesahnya diorang tak tahu
bahawa conan ni anime yang berfakta 

lagi satu,
a lot of surprises


thanks alot friend, Junkyo
dia ni kawan seanime Df even baru kenal hehehe
tak sangka juga ada kawan blogger Df wish Df hehe

lagi satu


Df tak sangka dia ingat Allah
thanks Syamira

loveyou guys 

and the last
thanks mum Salmah
you are my everything :)


Df balik Jumaat ni
ahh excited nak terjah blog korang !
selamat berbuka dan selamat bersahur :D





13 comments:

fina kirschtein said...

Hi DF, eh.. semalam birthday u ke? Wahh.. selamat hari jadi DF ^-^ . Minat anime ke? Samalah.. kita pn minat gilaa, dengan manga2 nya sekali sy baca hehe. Once again, Happy birthday to you :D

Lee Wa Wan said...

yeahhhh umur kita sama... hahahha happy birthday df :P

puteri kasih said...

Happy belated birthday df :D

puteri kasih said...

isi tabung untuk DF :)

Azrin Rahim said...

Sana Helwah DF.. semoga dipermudahkan segala urusan

Nadratul Syazwana said...

Eh eh Happy Belated Birthday Fiqa! Nad taktau punn hehe goodluck on you 20's

Azhafizah Md Nor said...

Happy belated birthday :)

Cik Yaya said...

hepi belated bufday DF..
xpe..yaya yg lagi tua dri df pon minat lagi dgn conan..^o^

Nisa Greennnpanda said...

konnichiwa n salam fiqa-chan...

wah... hepi belated b'day ye... tanjoubi omedetou~

btw, salam ramadhan...

Montana said...

saja mai blogwalking ja..selamat berjaya atas apa sahaja yang anda semua lakukan noo..mai dari blog mia ni dia rajin sungguh kumpul link supaya mudah kita blogwalking ;-)

Montana said...

saja mai blogwalking ja..selamat berjaya atas apa sahaja yang anda semua lakukan noo..mai dari blog mia ni dia rajin sungguh kumpul link supaya mudah kita blogwalking ;-)

Syazana Zainn said...

happy belated birthday!

have a nice ever birthday :)

Mime MF said...

even mcm dah lamabt giler2 ttp nak wish..happy belated birthday..hopefully apa yg diimpikan akan tercapai..:)