File 141 : Kes Busy

ASSALAMUALAIKUM...

Konnichiwa..

yee. Df sebenarnya tengah siapkan presentation PAD 310
memang mata gabak tak tidur

sangat sedih.

orang lain balik rumah sambut puasa 
Df sambut puasa kat sini
apakan daya kerja banyak
assignment bertalu-talu Df terima
sangat busy

tapi Df sedih banyak happy hoo
sebabnya
Germany menang haritu
1-0
bolehlah
Dialah penyeri hati ni sekarang hahaha


eh haa, Nuffnang dah bertukar wajahkan?
dalam diam-diam dia menjadi comel hoho

thanks Nuffnang sebab bagi lagi CPUV bertalu-talu
Df bersyukur. terima kasih

Iklan IKEA tengah buat sale tu
apa lagi skodeng jom 

Iklan pasal bola
fuhh
Df minat Jerman 
lalalala :D
jom tengok bola

eh lupa
selamat menyambut bulan Ramadhan :D

:: Df kalau ada masa, Df singgah blog korang okay?
miss youu!!!

11 comments:

Ain Nafisha said...

Fisha pun suka germany jugak, sama-sama hehe.

Mazni Munawar said...

yay germany!! saya pun sokong gak. salam ramadhan DF :D

budak said...

yeah harap germany dapat pegi final.
hehe. tahniah bnyk dpt cpuv :)

puteri kasih said...

selamat berpuasa DF :)

Mime MF said...

selamat berpuasa DF...hehe

fina kirschtein said...

Hi.. salam kenal. Baru follow dsini. Wahh, sama la, sy pn penyokong tegar German gk.

Farah Arina said...

farah pun suka germany. high 5? xD

Aisya A. said...

kita pun busy jugak. huhuhu.

selamat berpuasa df! :D

Nadratul Syazwana said...

Goodluck fr presentation Fiqa! Nad balik minggu ni hehehe

Azhafizah Md Nor said...

congrats dapat CPUV baru :)

Cik Yaya said...

layan bola juga ye.. ^_^