File 142 : Kes KR

ASSALAMUALAIKUM...

Konnichiwaa. 
thanks korang semua yang wish birthday Df hohoho
koranglah penyeri Df after kawan Df


Arigatouuu Minna!!

kali ni kes tentang KR pula

bukan Kenny Rogers
bukan jua Komputer Riba

tetapi...
ia melibatkan masa lampau kita
masa yang dikenang-kenang oleh zaman tok kaduk kita

sekarang KR pun dah jarang :D

nak tahu apa KR tu?
rasanya korang dah tahu
of course lah Kad Raya 
hahaha

Df rinduu orang bagi kad raya
masa kecik-kecik dulu kemain berlambak orang bagi
sekarang
whatsapp, wechat, twitter semua dah ber IT
bosan =.=
serius bosan
so, nak sangat orang bagi KR tu, Df join hampir semua segmen nak bagi KR 
entah lucky or tak =.=

ke ada yang baik hati nak bagi KR kat Df ke hoho :D

okay sayonaraa~~ !



23 comments:

Mazni Munawar said...

dulu selalu kumpul kad raya dari kawan2. rindu pulak. mcm2 gambar kartun ade kt depan kad tu ^^

Hans said...

happy belated birthday :)

Azwar Syuhada said...

DF, pm azwar nama n alamat dekat fb :)

Siti Aisyah said...

hee.. Aisyah pun teringin nak dpt kad raya. sebab tula Aisyah byk join segmen2 yg dianjurkan dri bloger2 yg len.. hrp2 lah dpt kad rya nanti. hoho :)

dtg blogwalking baca kes2 yg len xD

Hazira Anis said...

Boleh bagi alamat tak? Kita tukar kad raya nak?? Hehe..

NS said...

amboii peminat tegar detective conan tuuuu ~

hahahaha igt pulak zaman kecik banyak dapat kad raya..

=)

Ain Nafisha said...

Samalah, dah lama tak dapat kad raya, Fisha last dapat kad raya masa darjah tiga lepas tu semua orang hantar ucapan raya guna phone dah T^T.

Hanamiko Sakura said...

hahaha, tu lah.. mari kita kembalikan zaman tradisi lama.. kehkehkeh

#PrayforGAZA

Aisya A. said...

tahun ni tak sempat nak bagi kad raya.. huhu.. terkena time busy plak puasa kali ni. huhuhu

Syazana Zainn said...

last year sy ade bg kad raya utk kawan2 bloger, tp tahun ni xsempat nak bg.


btw selamat berpuasa ye :)

farah. fauzi said...

thanks df.. nanti farah pos kad raya k ;)

Che Rosliza Che Mat said...

Sekrg kad raya dah kurang org hantar...

Pn Sheila said...

kag raya... ingat apa td... hihi... mmg rindu kan...

budak said...

happy belated birthday. hehe
nasib baik KR bukan KJ :)

dah lama gila tak pegang kad raya.

Farah Arina said...

sorry lambat wish.
happy belated birthday ek. :)

puteri kasih said...

tahun ni tak sempat nak bagi sesiapa kad raya..nampaknya kena guna ecard jelah :)

p/s isi tabung untuk df :)

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

DF..mungkin DF kena mulakan dulu bagi kad raya?hehehe

Nisa Greennnpanda said...

huhhuhu... jrang dh org bg kad raye skrg... y xsmpat nk bg thn nie kat sape2.. sbb busy lak keje... tggu thn dpan lak aa insyaAllah... hohohoho XD

Cik Yaya said...

lame da xdpt kad raya sblm ni..
bila da bblog, baru dpt mcm2..kad raya pon dapat..xkesa hrge,yg penting niat..^_^

Sally Samsaiman said...

ye, nanti kak sally hantar ye fiqa ye...

Mime MF said...

dulu sy antara budak yg excited hantar kad raya..tapi sekarang dh kurang..guna teknologi je nk wish Eid pun..

Nadratul Syazwana said...

Tahun ni takde budget nak buat kad raya. Nanti next year baru buat ehehe

Syazana Zainn said...

happy belated besday cik adik :)

semoga berjaya baik dunia dan akhirat :)