File 140 : Kes tempat baru semangat baru

Assalamualaikum..

konnichwa minna-san!

gomen sebab Df tak dapat nak Bw blog korang

ni pun bersyukur dapat juga update. Allah

Alhamdulillah.

now Df dah nak dekat 2 minggu tercongok kat US ni
hoho

now Df dah sem 4 in Dip Public Administration

lagi satu sem nak grad.

Df dengar orang kata sem 4 ni tough 
banyak sangat subjek yang tak terucap kata kata

Sem ni Df amik 6 subjek iaitu

1) PAD 252 ( Introduction to Public Sector Quality Management )
2) PAD 310 ( Malaysian Politics )
3) LAW 309 ( Administration Law )
4) ENT 300 ( Fundamentals of Entrepreneurship )
5) QMT 181 ( Introduction to Statistics )
6) BEL 312 ( English )

hampir kesemuanya subjek membaca
So, Df azam baru ni
Df nak usaha capai yang lebih baik untuk sem 4 ni even tough 
but i can do it !

doakan Df ye :D 

nanti kalau Df balik rumah Df akan BW gila-gila hoho

thanks Nuffnang sebab bagi lagi CPUV
dah berturut ni Nuffnang bagi 
haritu 3 CPUV
hari ni 2 CPUV

Alhamdulillah. terima kasih bebanyka NUffnang
loveyou :D






14 comments:

Siti Aisyah said...

good luck kak df :D

Aisya A. said...

insyaAllah df boleh buat! all the best and good luck ye dik. :D

Azwar Syuhada said...

US? u mana tu? Tahniah dapat cpuv.. :0

Cik Yaya said...

As'salam..
InsyaAllah..DF boleh..
ushaa buat yg tbaik ye..
^_^

puteri kasih said...

chaiyok DF...dan tahniah untuk CPUV :)

p/s isi tabung untuk DF :D

Junkyo No Hikari said...

tahniah utk nuff XDD

owh noh encik LAW... serius tak suka.. dia penyebab kantoi paper huhuhu.. (tapi yg tuh kita nya business law, hehe)

I like this QMT (yg nih kira basic ja, kalau yg mmg ameik math, habisss.. QMT tahap tinggi)

ENT 300 amek gak dulu, and best and senang je kacang je lah dun worry XD ahaha..

mesti pnat kan jadi dak DPA banyak assignment dari exam XDD ahaha

Hanamiko Sakura said...

sem ni kita sama-sama amik ENT 300 la.. hahaha xD

Ain Nafisha said...

You can do it, chaiyok :D Hehe goodluck ya ^^

Miss Boo said...

semangat itu penting df :) you can do it. kalo missB subjek mbaca ne yg lemah sikit... hahaha

budak said...

suka gila subjek statistic :)

moga berjaya. peace.

Syazana Zainn said...


DF student uitm eh?
sbb ade bel tu just uitm je punye terms hihi

:)

study smart ;)

Cik Yaya said...

InsyaAllah..sentiasa dlm doa
gud luck ye

Nadratul Syazwana said...

Goodluck Fiqa! Hehe Nad pun nak semangat sikit study sem ni hehe :p

fina kirschtein said...

Wah.. gudluck for u dear.. ^-^