Kes Df nak cakap something :(

ASSALAMUALAIKUM...

Konnichiwa minna-san,
hai awak, hari ni mood Df ada kureng sikitlah.
Hari ni Df nak ungkapkan satu patah dua patah tiga patah empat patah ayat
untuk blogger-blogger yang selalu dengan Df.

Lagu sedih please **sambil petik jari


Df cuma ada lagi 10 hari untuk bersiap sedia.
Nak kata hati ni rasa happy pun takde.
nak kata rasa sedih pun takde.
yang cuma hanya ada perasaan cinta akan ketakutan saja .
yes i know.
Malam ni Df ada perasaan sedih sangat-sangat.
rasa tak kuat pun ada
apabila Df teringat masa dalam dewan, Df tak dapat jawab soalan yang Df suka.
padahal itu soalan FAvourite Df masa latihan.

Df menangis dan menangis

Now, Df tunggu lagi 10 hari untuk menghadapi nya lagi.

errm. takde semangat Df nak amik result SPM
sebab Df takut sangat-sangat.

now Df nak cakap yang Df

sekiranya Df terkasar bahasa terhadap awak semua
dan membuatkan hati awak semua yang besar tu
jadi kecil :(
maafkan Df ye.

" Ya Allah, Kau berikanlah kami calon SPM tahun 2011 keputusan yang cemerlang. Sesungguhnya Engkau maha Pemurah , setidak-tidaknya Kau berikanlah kami apa yang diingini dan mampu buat ibubapa kami bangga dan tersenyum riang,Ya Allah, jauhkanlah kami dari kegagalan seumur hidup. "

amin :(

31 comments:

Haruno Hana 하나 said...

Hana tak berdebar lg.. nnti 2,3 hari nk amik result baru berdebar.. hehe

gadismanja said...

amin ,, cex bace entry ney smbil gigil2 ,, erkk ,, sejuk+takut

gadismanja said...

btw,,lawa doodle :)

ciksukaberangan said...

amin. moga cemerlang keputusan SPM ye ^^ bnykkan bdoa dan bertwakal :)

Drakula Comel said...

relax la..kn df da buat yg terbaek, so, akn dpt yg terbaeklah..

Syamira Yahya said...

DF sebut lg 10 hari tu, sye da dpt agak ntry psl ape. .huhu ^^
semoga kite dapat keputusan yg cemerlang :)

#badan dah start menggigil

ChaCha said...

u'll do well insyaallah... chin up kay!! :)

h A n Y S said...

ouh! result SPM nak kluar dah..gudluck dik! pray for the best! ;)

anNaqia said...

amin.
insyaAllah, apa yg awk dpt tu, itu yg terbaik, kerana Allah itu Maha Mengetahui. :)

aku HaniAsyira said...

insyaallah dapat yang terbaik yea.. doa banyak2 10 hari terakhir mana taw ada keajaiban berlaku.. =)

^_^ Zaza Nur Iman said...

zaza doakan df..jgn sdh2 tau..insyaAllah...df pasti bjaya :) yakinlah

MissFiezahDoitsu said...

senpai!! gambateh!!! :))) dont afraid okay dear..... hip-II yoorahhhh!!!!

shar90 said...
This comment has been removed by the author.
Cik Kay Jue said...

:) amin~~ mudah-mudahan semuanya ok dan df dapat result yang cemerlang ea.. :)

~ NANA ~ said...

insyaAllah semua calon spm 2011 dpt keputusan yg terbaik :) Amin :)

teha said...

doa bnyk2 k.. insyaAllah semuanya okey :)

Aien Nia said...

aien hari-hari berdebar ..Ya Allah takutnye lah rase ..Rase nak biar jew result 2 ,xpayah taw pown xpe ..Takowt punye pasal

aisya said...

insyaAllah kalau kita dah buat yang terbaik mesti ganjarannya pun baik jugak.. =)

nia marlissa said...

banyakakn bersabar ye dear

Cik Wani said...

doa byk2 dear..semoga dapat yang terbaik! insyaAllah!

cikwahidaidris said...

gud luck. smoga dapat kptsan cmerlang :)

m!3yr4h_LolLy said...

selagi kita dah buat yang terbaek, insyallah keputusannya pasti terbaik gak. semoga mendapat result yang cemerlang dik.

Fyeda QaiQayyirah said...

menggigil nya sy .. erkhhh

hahafyza said...

salam,sme lah kite Df . sungguh mendebarkan . sme-2 lah kita doa&bertawakal okay . btw sye suke post ini :D good luck dear ^^

aryes coulborn said...

yakin ok.doa, mudah2an semua berjalan lancar.. :)

seyla said...

mmg berdebar sgt2 kan?
apa2 pon,bykkan berdoa db smbyg hajat..ok

Mrs.Yie said...

buat2 biasa je seolah-olah mcm x de apa yg berlaku.. :)

syira rahim said...

DF, saya pun takut ni :-( wuuuu. Macam mana nak hadap ni.

Kuchiki EnnaMoon said...

gudluck yap! sy pun ketaq gak :D

yad'z said...

Insya Allah dik... jangan sedih2.. ape pun result yang dapat, kamu dah berusaha kan.. takmoh nangis2.. =)

naiemah_ramli said...

amin...jgn sedih2..mana tahu result adik cmerlang..yakin dri tau ^__^