File 139 : Kes CPUV lagi?

Assalamualaikum...

Konnichiwa.
harini dapat juga Df balik
tapi takkan selalulah Df balik sem ni.
dah jauh sikit dari Melaka

tak sangka pula Kelas Df campur dengan budak UiTM Merbok, Kedah gitu

dah ramai rasanya budak pepandai ni
aduhh =.=
makin banyak persaingan

okay dah dah. sekarang ni Df nak tunjukkan something kepada korang

tak tahu nak cakap macam mana.
sejak masuk U ni
rezeki makin bertambah
Alhamdulillah
terima kasih Nuffnang


yang pertama Petronas 
klik untuk info 


Petronas telah melancarkan minyak baru.
Kebanyakan pengguna telah berpuas hati dengan penggunaan minyak baru ni
so, apa lagi cubalah :D


yang kedua Huawei Ascend P7
klik untuk info


Haa kepada sesiapa yang nakkan mobile baru 
Df rasa yang mungkin pilihan terbaik selain Samsung
kelebihannya adalah

  • Excellence with Edge
  • Unibody Waterdrop Curve
  • Ultra Power Saving Mode
  • Intended Power Button Key
  • 8MP BSI Front Camera        



klik untuk Info :D

:: Kepala Df dah berpusing macam naik turun lift. aduhh =.=



17 comments:

Azwar Syuhada said...

Murah rezeki awokkk!! hehe..Tahniah!

Zana Hassan said...

wah tahniah :D

Lee Wa Wan said...

ini betul2 menjeleskan... hahahah kaya t belanjwa wan kfc ye... muahahahhaha

BudakVanilla said...

wa.aa. .tahniah ya. .hehe. .

Cik Nadyya said...

wahh.. tahniah..
kite xdpt lg nihh.. xpe lom ade rezeki lg. mybe jap lg kan. hikhik

Hafiza AizZawa said...

tahniah DF..

Cik Yaya said...

Alhamdulillah..
moga makin murah rezki nye..amin =)

puteri kasih said...

wah berderet CPUV ye...tahniah DF

p/s isi tabung untuk DF :D

Mime MF said...

wah rezeki2...klik2..:)

Cik Puan said...

Wahhhh....alhamdulillah..rezeki bertambah...

zulhilmi tempoyak said...

xpenah naik.. huhu

budak said...

bestnya. tahniah :)

Syazana Zainn said...

banyaknya :)
sy x pernah dapat byk mcm ni heks

Junkyo No Hikari said...

congratulation XD

anyway UitM Merbok????? :D
rindunya ahaha :D

Nadratul Syazwana said...

Weh banyak gila ah Fiqa! Nad ada satu je on-going sekarang ni T.T Cedih

ana fatihah said...

Wahhh!! Bestnye.
Saya dah lama xdapat. Nak2 sekarang dah jarang ber'blog'. Hehe :p

fina kirschtein said...

Bestnya, sy baru ja reg.Nuffnang, glitteri pn lom dpt. :B