File 138 :kes CPUV

ASSALAMUALAIKUM,,,

konnichiwa minna-san

akhirnya Df selamat sampai ke US 3 tu ehee

yeahh tempat memang best
kolej ada lift
Df dapat tingkat 7 =.=

haa hambik kau sampai tinggi macam tu

suasana sangat okay
dan apa yg tak okay kat sini adalah susah nak beli barang =="

jauh =.=

ish ish 

ohh yee lupa nak cakap

Alhamdulillah 
mungkin Nuffnang ni tau Df sangat bosan duduk kat sini
sebab line sangat low 
tak tahu lah 
ni pun berjimba nak post entri ni. =.=
maafkan Df nuffnang.
gambar pun tak dapat nak upload =.=
line sangat slow
dan terima kasih sebab bagi hadiah album dan kuih almond snow tu

hadiah bertimpa timpa tapi malang
line tak membenarkan Df BW
thanks nuffnang sebab bagi CPUV Petronas Primax 95
kepada blogger, tuang minyak pergi dekat Petronas ye
pilihan minyak terbaik :D
domo arigatou!

:: jumaat ni Df balik, Df terjah blog korang ehee






7 comments:

Cik Yaya said...

salam DF..
kat manne tu sekrng? =)

Hanamiko Sakura said...

tahniah !! :D nuffang masih tak bagi apa2 pun kat kiterr.. :( maybe sbb da lama tak aktif blog kot.. hehe


btw,, semoga selamat ditempat baru :)

Mime MF said...

fuyooo tingkat 7...wahh ada lif..hehe:P

Farah Arina said...

alhamdulillah. murah rezeki awak. :)

Cik Yaya said...

salam DF..
wahh smpi tgkt 7..
besh tu..lau nak exercse senang..naik turun tgga je.. ^_^

Montana said...

aiii sakan depa..nuffnang deraih dok masuk akaun nooo..tahniah2 ;-)

Nadratul Syazwana said...

Wohh untung aa Fiqa asyik cpuv je haa hahaha