File 137 : Kes sayonara 2

ASSALAMUALAIKUM...

konnichiwa.

mulai hari ni Df akan pergi

tinggalkan semua

Maafkan Df kalau Df terkasar bahasa
buat benda tak baik sampai korang kecik hati
maafkanlah ye



gomen nasai minna-san!!

Halalkan semuanya ye geng
terutamanya kakak-kakak adik adik abang abang yang selalu komen dan baca
domo arigatouu :D



mungkin sampai di sini je kita berjumpa,
maafkan Df kalau sempat BW separuh je.
banyak barang nak kena kemas hoho

US 3 !!!
Im coming!!!
hohoho

kalau ade ruang terlebih
inshaAllah Df akan blogging okay?

doakan Df ye 
syukran

eh lupa, kak sally jangan lupa nanti kita jumpa ecehh hahaha

:: apa itu US 3? sila klik link ini, anda akan mengetahuinya selepas siasat hohoho

12 comments:

Cik Yaya said...

lahhh
nape pula tuuu huhu

Junkyo No Hikari said...

Yoa goodluck :)

afwan :D

fadh leyanie said...

ada masa nanti boleh berblog kembali df..selamat kembali belajar, sayonara :P

puteri kasih said...

good luck DF...jumpa lagi nanti..hehe :)

arzmoha said...

wah peminat Conan ni.
Saya kadang-kadang je layan kalau dah boring sangat dengan cerita lain

BW dari blog kak mia

Mia Kassim said...

Salam singgah dan follow :)

Dari segmen yang sama http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html

Mazni Munawar said...

pegi mana tu kak? hehe. byeee :D

Nadratul Syazwana said...

Kenapa suka sgt menghilang ni? Haihh

ZUKI DIN said...

as salam. Abe Kie dtg dari segmen URL Blog #5 Mialiana dan terus follow blog awak. Jemput ke blog sy plak. TQ.

Aisya A. said...

untungnya df belajar kat US tu. hehe.. all the best and belajar rajin2 ye dik. :D

Nadratul Syazwana said...

Haa sudah. Bye Fiqa! Goodluck fr the semester! <3

Mime MF said...

selamat mengemas...hehe