File 136 : Kes Beauty

ASSALAMUALAIKUM...

Konnichiwa minna!

Df harini nak memperkenalkan korang 
seseorang

NMB

nampak ini blog?
 ada sesiapa pernah terjah tak ?
ehee

okay sekarang Df nak memperkenalkan owner blog ni
Owner blog ni bernama kak Fadh

Kenapa nama blog beliau Nur Make Beauty ?

sebabnya adalah beliau seorang MUA
MUA iaitu MAKEUP ARTIST

kalau korang nak tahu hasil beliau sangat AWESOME

contoh


cantikkan?

alaa Df tak tipulah.
Beliau pernah makeup Ameera Zaini dan pernah juga buat makeup session di TV9
tak percaya?
lihat link ni


So, kepada sesiapa yang ingin membuat book dengan kak Fadh ni
boleh hubungi melalui 

FP - NMB

contact no and whatsapp - 017 3770201

email - nurfadhilahabdulwahab@gmail.com

alaa sesiapa yang nak bertunang, berkahwin, nak pergi dinner, nak pergi mana-mana yg memerlukan personaliti menarik boleh hubungi beliau.

BUKAN HANYA UNTUK MAJLIS PERNIKAHAN DAN PERTUNANGAN OKAY :P
hahaha

apa lagi jom lah usha :D ehe

:: Df decorate blog dia. okay ke dok ye?






19 comments:

Mazni Munawar said...

wahh hebat. tangan dia mahir dalam seni persolekan :D

Azwar Syuhada said...

Gojes gila dia make-up. Tapi kita lambat lagi nak tunang nak kawen ni..hahah

Detective Fiqa said...

@Azwar Syuhadaeh ehh bukan untuk tu je hahaha

Detective Fiqa said...

@Mazni Munawarawesomekan ?

Katak Comel said...

untungla dapat mekap blog makkeup retis..kompom masyuk kan

puteri kasih said...

memang awesome..nanti leh terjah :)

p/s belanja df secawan nestum

Mime MF said...

woahh MUA ke..lawa seyh makeup...hehe blog pinky gitu..sweettt:)

Farah Arina said...

cantik lah :D

Nadratul Syazwana said...

Seronok jadi MUA boleh make up make up org ni hehehe

Maria Firdz said...

Salam Ziarah dari blog Mialiana

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

Mia Liana said...

wahhh.. make over betul ni...

# terima kasih sudi join... blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html

MyCherita said...

Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari segmen Nak URL Blog #5 by mialiana.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, cantik ^^

Fiqa Nsz said...


Datang dari segmen kak Mia :)
official blog --> http://fiqansz.blogspot.com
Dan jemput join giveaway fiqa dengan hanya melengkapkan 3 syarat mudah!

1). Infinite Last Romeo Giveaway

GRAND PRIZE / TOP REFERRAL (1 winner):
1x Infinite Last Romeo Official Album

LUCKY DRAW (16 Winners):
1x MP3 shuffle + 2GB Memory Card (All copy of Infinite Album in it)
1x INFINITE Replica Jersey (all members available)
2x INFINITE Special Limited Edition Button Badges
1x Infinite Key Holder
1x INFINITE Button Badge
2x Notebook
8x Topup RM5

Giveaway end: 15 Jun 2014


*Click on the link below to enter:
INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ


2). Segmen Saya Nak Doodle 48 Jam by Fiqa Nsz

Hadiahnya:
Peserta terawal x5 - Doodle
Peserta Random x5 - Doodle

Segmen Tamat pada 7hb Jun tepat pukul 1 AM.

*Klik pada link dibawah untuk menyertai:
SEGMEN SAYA NAK DOODLE 48 JAM BY FIQA NSZ

Ain Nafisha said...

Wah cantiknya MUA ni makeup kan retis-retis ni, untunglah kan :)

Ain Nafisha said...

Wah cantiknya MUA ni makeup kan retis-retis ni, untunglah kan :)

Cik Yaya said...

wow...

Junkyo No Hikari said...

wow, mmg best lah DF :D

apsal DF je yg tak mekapkan artis? hehehe XD

Zierwa Zainal said...

pergh.. cntiknya.. :)