File 157 : Kes Fucer

ASSALAMUALAIKUM...

apa kehelnya 

Df dah lama tak update right?
hahaha

bukan lari
bukan menyepi
dan juga bukan "silent reader"

Df nak ucap syafakillah buat Df sendiri 
dah beberapa hari tak sihat 


walaubagaimana pun

lets start my "bebelan"

when we talk about fucer
fucer?
what it is?
Fucer = Future

kerjaya kah?

nope

hmm kahwin?

nope

then what?

GAMES 

hahaha 
in past

Df selalu layan GAME Quake Arena III dan RED Alert




kalau yang kaki gamer tu tahu lah kot apa benda dua ni

bhahaha

zaman Df sekolah dulu, balik je sekolah dah after asar tu memang confirm buka ini game.

 pehh rindu T.T

in future

 tengah cari dua games ni. adehhh

malas nak main download berbagai.
nak online.

ada orang tahu?

tolong recommend kan :D


hari ini hari jumaat
jadi


6 comments:

Mazni Munawar said...

ingatkan future yg mcm mana tadi. games rupanya :p

semoga jumpa 2 game yg DF nak tu hehe. saya ni x berapa minat sgt main game. kalau main pun candy crush je. sekarang dh lvl 300++ nak dkt masuk lvl 400 dah xD

Gee Lion said...

Games? Kak Gee selalu main Subway Surfer je kat tipon. HAK3.
Memang hang ni, macam biskut cipsmore. Kejap ada kejap takde. ISH3...
Semoga cepat sembuh cik Df. Sekarang ni musim serangan virus, jangan lupa minum air putih bebanyak ye.. Barulah putehhhhh.. MWAHAHAHA..

Zierwa Zainal said...

zz dlu msa study hantu game.. smpai hang laptop zz main game..sob2..
skrg dah x kesempatan nk download game suma tu..

Hanamiko Sakura said...

syakillah fiqa. semoga sihat. sakit itu penghapus dosa :)

Zizie Zack said...

perghhh... gamers.... gws dear :)

Cik Yaya said...

yaya xreti main game online..huuu