File 149 : Kes Sweetest of Freedom

ASSALAMUALAIKUM...

ni hao ma?
how are you?
apa khabar?
ogenki desuka?

fuh~~!

hahaha 
amboi kemain lagi ye 
semua tertunggu Df post kan entri.
maaflah 
baru balik dari somban ni.
semalam baru habis 
last paper last paper~~


ohh haa. tentang yang Df janjikan tu Df tak dapat lagi lah nak post hehehe
sebab nak kemas barang yang begitu banyak

eden dah freedom , jadi banyak hari eden boleh post. 
anda boleh tunggu?
hahaha

Semalam balik saja dari exam ,
Df mengukirkan senyuman yang tak beberapa manis.
dah lah tak cukup tidur, penat lagi
balik terus rehat, solat dan terus kemas bilik.

tambah lagi kepenatan tu
tapi penat penat manis rasanya.

alaa nak jumpa buah hati siapa tak happy kan
rindu terpahat dihati ni sekian lama kot.

siapa lagi kalau bukan 
mama dan baba Df

kalau buah hati peneman tu, eden takda calonlah
hahaha 



Next Episode...

tunggulah ya !

:: ada permintaan tujukan post kah? silakan ,,,

21 comments:

BudakVanilla said...

alaaa, bestnya dah bebas, kita nie baru nak start final exam. . T^T

At-Tarmizi said...

semoga result gempaklah yer :)

http://seronoknyermelukis.blogspot.com

Iezwa Razk said...

Selamat bercutiii. :)

Cik Nadyya said...

la cian die.. penat.. dah2 pi rehat :)

Aisya A. said...

tgh cuti lah ni kan.. happy holiday.. hehehe

Gee Lion said...

wah akhirnya!! setelah sekian lama!!
inshaAllah exam tu akan baik2 je!
sekarang ni focus balik rumah & jumpa makpak tersayang! hohoho!

apa kes seterusnya cik Df? hehe!

Cikgu Ma said...

haip!!!lma x singgah...best la jmpa pa & ma..akak nak balik jmpa abam..kihkih

Asha Lya said...

Slm prtama Kali lya singgah bw cne..adik msti pminat Conan ni kan hhee

Sally Samsaiman said...

ada la rindu sikit...sikit je..hahaha

tahniah sbb dah hbs exam!

meh buat entry pasal kak sally comel..muahahaha :P

puteri kasih said...

lepas ni mesti ada lebih masa untuk up entri baru kan df :D

Junkyo Hikari said...

Bolehlah DF update bebanyak mwahaha XD

ingatkan buah hati Kudo tadi hehehe XD

Izzati Amira said...

samalah kita tinggal satu sem je lagi.

harapnya semua berjalan lancar.. hehe. aaminn

Ayuni Sara said...

Alhamdulillah dah habes paper... :)

Cik Yaya said...

last paper ape tu..ni da ok la ni..boleh la rilexx kat uma kannn ^_^

At-Tarmizi said...

Semoga sukses =)

http://seronoknyermelukis.blogspot.com

Zizie Zack said...

seronoknya..bila la saya nak bebas sama :'(

Azwar Syuhada said...

Selamat bercuti :)

Azwar Syuhada said...

Selamat bercuti :)

Ibnu Ramli said...

Wahh untunglah dah cuti.. aku baru start masuk sem baru ni -.-

Izzati Amira said...

kito pun takdo calon lah.. hehe

Miza Idgihat said...

Waaa bestnya kak fiqa dah habis. Kita bulan 4 tahun depan insyaAllah habis. :D Semoga akak dapat 4.00 dalam result akak. Amiin. Dekan :)