File 116 : Kes seksi awww !

ASSAMUALAIKUM...

entri kedua untuk bulan Disember yang penuh dengan bencana.
MasyaAllah,
semoga hidup kita diberkati Allah dan dijauhi dengan benda buruk
aamiiinn...

"Sudah berapa kali Ku bilang ini ros"

"Kenapa salah bapak ? "

" ahhhh mak dengan bapak tu sama jelah ! "

" Yang ini pun anak pakcik ? "

" Nanti makcik bikinkan Kopiiii "

eh eh apa kena mengenalah tajuk tu dengan benda atas ni
kalau siapa pandai, tekalah itu mana datang itu dialog

Df nak cerita pengalaman buruk Df

anda nak tahu...

masa itu kan Df baru habis kelas 
Df naik kereta kawan pergi ke pekan Alor Gajah.

Lepas itu, Df cakap
" aku nak cucuk duit lah "
So, kawan Df bawalah ke Bank Islam.
you know what...

Df keluar je dari kereta terus buka pintu Bank. Df pandang straight kiri dan kanan.
bunyi cengkerik sekejap

Df pelik dan berkata-kata dalam hati

" eh kenapa aku buka nampak muka pak guard dengan pegawai bank "
" mana pergi ATM yang aku nampak tadi "

semua dalam bank itu tengok Df buka pintu dengan muka tercengang


lepas itu Df tengok ATM kat sebelah bank ini dan dia takda pintu masuk menuju ke ATM
dalam hati kata


" ohhh gila malu aku salah pintu ahhhhhhhhh !!!! "
lepas dah sedar waa masuk salah pintu 

Df nak tutup pintu tu balik sambil ANGKAT TANGAN kat pak guard dengan pegawai
dah muka diorang masing masing pelik


dah malu terus blah dari situ.

ohh please kawan Df ketawakan Df rasanya dalam kereta 
yang pelik Df dah malu boleh angkat tangan lagi kat pak guard 
hahaha
confirm pak guard itu pun ketawakan Df 
ohh please. salah pintu je pun
tak kelakar okay tak kelakar =.=
okay tata sayonara!!!


:: Klik nuffnang Df, Df akan Klik balik ehee :P

14 comments:

Hanamiko Sakura said...

hahaha,, kesian nyer.. kalau saya pun mesti malu tahap petala keberapa ntah..

Sylarius Yusof said...

Hehe. Sesekali, dalam hidup kita ni perkara sengal-sengal macam ni kelakar jugak bila dikenang kembali. Kan. Hehe

Cik Pensil said...

haha. biasalah. lagi bagus dari tak da langsung rasa malu. ye dak? hikhik ;)

Cik Puan said...

alahaiii...salah pintu jae pon,...tak yah malu lah DF...cikpon slalu tersalah jugak..hahhaa

BudakVanilla said...

hahaha.. sma je kes kita.. kekadang kat pintu tulis PULL kita tarik sekuat hti xterbukak lg la org kat dlm 2 plik.. :D

Norhasniza Khalid said...

hihih.. kelakar lah jugak, sengih jugak mama ni... hihi

Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

Yumida Huda said...

hahhaa...mmg kelakar
bila org pandang time kita salah masuk sure malu giler
pernah menghadapi situasi mcm tu...

zulhilmi tempoyak said...

ok.. memang pening ja.. tengah memaham.. hihi

aisya said...

comel je lah df ni.. hehe..

Gee Lion said...

sikit punyer hal je tu DF.. jgn malu2.. haha..

- cik gee -

Nurulee said...

hahaha. nasib baik tk tanya kat pak guard. ATM kat mana? -,-

tirahzairi said...

jom gelak...hihi

Ratu Lissa said...

hahaha.. ingatkan nak cerita pasal anak derhaka ke apa tadi.. nasib baik salah masuk pintu je :p

fadh leyanie said...

kira df ni cool la, dah malu tpi mampu angkat tgn..hihi