KEs Penghargaan

ASSALAMUALAIKUM...

Konnichiwaa minna!!

heyy guys ? you know me? :D hehehehe
of course the owner of this blog .err
Df lerr siapa lagi.
Df nak minta maaf ye sebab buat awak semua pusing kepala
#termasuk Df okay,jangan ingat ekau jee :P

dah dah.sekarang ini Df nak buat penghargaan untuk sahabat Df
yang setia baca entri Df, yang setia komen Df, yang selalu kunjung ke blog Df
thanks arigatouu awak semua. terima kasih ye !
Df sayang kuat-kuat,ketat-ketat.,sangat-sangat kat awak yang setia tu :D
ILOVEYOUU :')

nahh Df bagi untuk korang

err. hehe dahh diam tahu buruk.sorry awak :)

ni untuk abang fiqa :)
#abang.iloveyou.sorry buruk

untuk Cex Ah

#maaf cex ah buruk =="

Untuk Mira

#maaf mira fiqa buat tak lawa =="

and banyak orang tanya Df nak pi mana . :) hehe
nanti-nanti jelah awak tahu ye? :)

okay now nak tanya ni,ada sesiapa yang pernah ke FS abang fiqa?
yang bertanya soalan cerdik pandai ni

kenapa 'abang'?panggil tokwan ja tak boleh? :3

soalan awak memang terbaiklah. mehh sini ngaku.Df nak bagi hadiah kat awak :D

okayy sekian arigatouu !

:: buruk ke? ==" komen komen sikit :D first time guna photoshop :D


42 comments:

nur said...

comel je DF.. mcm dah biasa wat doodle.. je..

aisya said...

dah tau dah DF nk pergi mana.. =)

shar90 said...
This comment has been removed by the author.
Syamira Yahya said...

adakah mira tu saye?
betul ke tu ditujukan ke saye?
kalo betul, wah terharu sangat2 walaupon simple tp sye suke sngt, trutme perkataan tu. .hehe
thankz DF :)

Haruno Hana 하나 said...

hensemnya Shinichi kat atas tu.. haha :D

teha said...

same2.. hahaha !

Dakara said...

waaaa, untuk akak xde ke?? heheee :D

Sis AI said...

Hmm.. Bg sy, for the 1st time not bad la sis. Klu sis usaha2 lg nk lukis2 lpas ni, insyaAllah sis akn nmpk prubahan dia one by one. Yg pnting, enjoy bila mlukis!

Aien Nia said...

Hensemnye Shinichi..
Tapi jangan risau ,,saya setia pada Kaito Kid

Siti K------- Ismail said...

wah...lawa la doodle tu....tuk ct bila pulak??>hehhee

i love u too..ahakz :D

gadismanja said...

muahhahaha ,, maceh fiqa ,, muahhahahaha ,, nk panggil shar tokwan ? kah3 ,, tokwan ,, hmmmmmm ,,wat ingat someone je ,, muahahaaaahahahahhahaa

syafiqakarim said...

lawa la beb.
dr kita..harem xreti photoshop

syafiqakarim said...

lawa la beb..
dari kite.haram xreti guna photoshop

happy eim said...

lawa...cantik..
sy jeles. heee..=p

dyabunga said...

pandai nya buat doodle..:D

~~oOpEt~~ said...

cantik la :) pndai dye buat :P

-SUPERGIRL- said...

cantik... :)

anNaqia said...

wah, berdoodle jgk. :)

zaza iman said...

shar tu abg fiqa ye..hihi =)

Ratu Lissa said...

Ohh , thank you .

AlyNn NyzAa said...

okay la tu first time guna utk lukis da nmpk rupa org..kalau alyn guna photoshop mlukis2 tah hape la yg jadi..hoho~

Jeremy said...

Hello...

Visiting here again.
Drain Camera

hazfee said...

Tau pulak dia pusing kepala main tukar2 blog.hahaha. ni blog dah kembali asal ke :p

Cik Kay Jue said...

tu la df ckj ni pening2 juga la.. ni df ke shar90.. huhu.... harap tak de pening2 lagi2.. hehe..

biasa la tu df mula2 guna adobe memang macam tu.. lama2 mesti cantik punya la.. untuk ckj tak de ke... nak juga.. hehehe..

misyamissyou said...

wahh first time guna dah cantik gini..jeles! >_<

Khairunnisa' said...

Aw, dapat gift!

Ratu Lissa said...

eh awak ! saya anggota FBI lah .. haha , baru perasan . thanks yaa

❖ Syaa ❖ said...

Eiii bila nak jawab ha? ketuk kan ehehehehe Eh lawa dah tu , nati asah bakat tu lagi . Peace (Y) Hah i love you to lah :* hihihihi

m!3yr4h_LolLy said...

aik ? DF nak g mana ? xtau cite nie. hehehehe. cantek la doodle. adoi

Noraim said...

ada bakat melukis ;)

♥ farhana ♥ said...

suma cntik..lg2 yang kedua tu...ohsem!hehe

cik mun said...

cantikla..bole la ajar mun buat plak lpas ni..

aku HaniAsyira said...

fiqa, sy nak jugak!! uhuk2..

sori baru hari ni dpt singgah sis.. g bile ni??

Sarah Mohd Saleh said...

tp lawa jer fiqa buat doodle.dr akk satu hapa pon xleh wat.

KorN said...

oooooo... Detektif Fika nama nya.... hehe.. nice to know ur blog better...

Yumida said...

kiut doodle tu...mmg berbakat la conaN NI...DH LA TERER SELESAIKN KES POLIS...

Kuchiki EnnaMoon said...

wah! pandainya buat! kalau saya, mesti dah berkedut doodle tu. hahaha

ciksukaberangan said...

doodle comel =3
huhu... jaga diri di plkn nanti :)

CikMunBlogger said...

untung laa ondai buat doodle . mun nak buat pun ta reti . jadi cam bentuk ape jea kalau mun buat . hehehe . good job !

Zeaf I-sahus said...

pndynyer buat cmtuh~

Mishter Izwän said...

df pun da pndai buat doodle erh

ShahminNordin said...

wah3..cantik...untung la pandai guna :)