FILE 109 : kes Finally Sayonara!

ASSALAMUALAIKUM...


ehem ehem. Df pejam celik pejam celik 
dah sampai 21.11.12 cantik tak nombor ni?
cantikkan? okaydiam!

now Df sekarang ni diambang penghabisan energy.
So kenapa ye?

Waa kan dah cakap.luu tak paham-paham.
luu pehal? gaduh sama waa?
lai lahh laii ~~! 
luu belum tau Df ni gangster.
kalah Mail lambung dan Acai.
Semua Keyeeelll kenal waa. 
#janganpercaya

okaylah.Df berterus terang.sekali je tau.jangan mintak banyak-banyak.
#tumintakKAKInamanya

24.11.12
tarikh Df masuk kandang UITM Lendu Alor Gajah Melaka.
tapi tu sementara.
kampus tetap Df kat SEREMBAN 3 [kampus baru bikin]
lagi berapa hari?
countdownlah sendiri.
ade yang nak nangis?
silakan~! tapi jangan kat sini #kprasan

HUWAAAHHHHHHHHH~~!!
otak Df dah tak berfungsi.
macam mana nak sambung belajar ni?
dulu pantang tengok MAth. 
sekarang nak jawab menang siput tu tau?

okaylah. Df say 
KONNICHIWAA
ARIGATOUU
SAYONARA
matta nee minna-san!


 To SHINICHI saya :)
TC ye.
kita mintak maaf dengan awak sebab kita banyak buat silap.
Kita harap awak baik-baik je.
jangan menggatal .
WATASHIWA TSUKI DAYOU ANATA :)


InShaa Allah 
saya akan kembali lagi ye awak.

:: jaga diri baik baik ye kawan-kawan. sayang kamu semua ^^V
:: hmmm :'(




33 comments:

Shiyda Aqma said...

alahai .. take care df :)

Cikgu Ma said...

tahniah..blajar rajin2 ^_^

shar90 said...
This comment has been removed by the author.
shar90 said...
This comment has been removed by the author.
miz ruha said...

sedih baca entri fiqa... :'(
jangan kau ucap selamat tinggal, kepadaku~~~

belajar rajin2... jaga diri... jaga kesihatan... jangan lupa solat, doa selalu... moga baik2 aje disana nanti...

aku HaniAsyira said...

selamat sambung belajar dik.. selamat tak jauh sgt kan.. belaja betul2.. =)

Dakara said...

alooooooo nak pergi dah??? baru nak manje manje, huhuuuuuuuu

btw selamat belajar, jangan malas malas tau.

ganbatte :D

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 925 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

Sarah Mohd Saleh said...

kat sban 3? wah bole jmpe akak nanti.ape yg cantek er tarik tu 21.11.12?mcm xcantek pon fiqaa

aisya said...

jaga diri elok2 ye.. and all the best! =)

deqjamucuxx said...

Blaja rajin2 okies. bg result gempak..
btw. cweet la korang berdua..

will miss u :)

wisata bakti alam said...




kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Nurulee said...

All the best DF =D

dya bunga said...

bestnya dpt smbung stdy.. jge diri ye df..:D

ana fatihah said...

good luck dear~
jaga diri elok2 kat tempat baru.. ^_^

Shasha Yacob said...

selamat jalan Df, saya akan menangisi waktuh itu. cehh.

Zierwa Zainal said...

df, all the best ya.. :) mga dpt sesuai kn diri kt tmpt bru.. :)

leakedknowledge said...

belajar elok2 jagn nk bercinta-cintun lak kat sana...

cweet pinky said...

take care jgk , kalaw DF on9 t , jenguk entry nih tambahan dari isu jangan laknat israel tuh , tambah ilmu , semoga kite dapat jawapan pasti :)

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/11/jew-is-it-religion-race-or-ideology.html

lagik satu , israel dye takde negara , tapi dye adalah bangsa iaitu bani israel kaum yang juga merentasi laut merah dengan nabi musa :)

Secrets of A Teenage Girl said...

dah 2 hari dah DF masuk..mcm mana keadaan dia agknya ya? Belajr rajin2 tau.. btw, cos apa ya?

CikMunBlogger said...

jangan kau ucap , selamat tinggal , jangan kau uccap selamat tinggal ! T__T jaga diri yew DF . kalau ade yang handsome , sila kensalam yew . hehe :D

♥♥szumika sakni♥♥ said...

huhu...cute la plak..hti2..belajr rajin2 tw huhu...jgn mnggtl jgk hehhee

outbound malang said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

are_lin@yu said...

bljar rjin2 ya..moga result gempak!hehe

Noraim said...

babai dik. selamat menempuh alam universiti. jaga diri elok2 tau :)

-meeSUPERGIRL- said...

hummmmmm :'( jaga diri ye dikkk ;) belaja elok2 taw?

kyo_9 said...

nice entry..
hmm, nak betulkan sket..
tsuki = bulan
suki = suka

sorry :p

Mishter Izwän said...

chill la jangan sedih2. student life sngt ohsem. yang penting ALLAH jangan lupa :)

Cik Yaya said...

stdy leklok yee...=D

Cik Kay Jue said...

kalau df da ad kt seremban boleh la jumpa ckj... >_<

Nadratul Syazwana said...

Aitt? Kenapa kena ke uitm Lendu ni df?

Miss Zahirah said...

tahniah.. blaja rajin..
p/s - tp kan date ni pn cntil
20112012.. ;b

tirahzairi said...

xlama lagi...hihi