File 102 : Kes eh eh ?

ASSALAMUALAIKUM..

ehem-ehem.
konnichiwaa. :D

korang semua perasan SOMETHING tak?

perasan kan kan kan?

HEHEHE.

err. okaylah
actually Df dah ubah 100% blog Df sampai jadi camgini

amacam ? :D
okay tak ?
ringan tak?

design blog Df sebelum ni agak berat.
itupun MEESUPERGIRL beritahu.
kalau tak Df tak tahu pun berat :P 
hahaha.
macehh kak mee :D

so, pembaca blog Df ni berpuas hati tak dengan perubahan ni?

okay . tu je kott :D
arigatouu :D

::: 17 october Df ada temuduga kerja kerajaan. seram tak ? =="
::: doakan saya T_T



39 comments:

shar90 said...
This comment has been removed by the author.
shar90 said...
This comment has been removed by the author.
Cik Fie said...


NEWEST UPDATE (!) Freebies : Header My Diary ♥ Jom Baca/Komen/Follow Tau Kalau Sudi :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/10/freebies-header-my-diary.html

aku HaniAsyira said...

dah tak biru blog dia ni eih.. all teh best ah interview tu eih

Khairunnisa' said...

Temuduga apa? Dah lama Nisa menunggu surat daripada SPA, but rezqi masih tiada buat saya lagi...

Nisa

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

ok, tapi lambat nak bukak bukan berat tp tenet lembab>.<

deqjamucuxx said...

tu la , bukak-2 terus lain , dari black ke pink !!

sweet n cantik dear ~~

Hanamiko Sakura said...

fuyoooo! ingatkan salah masuk blog tadi.. hehehe


btw, gud luck eh? wahhh! dah dapat kerja kerajaan..

Nisa Greennnpanda said...

mmg prasan ade prubahan, hehe..
nice gak wajah br nie.. ^_^

Jna marcello said...

yeayy da ringan ;)) and all the best for ur interview

Nadratul Syazwana said...

wahh betul betul. sekarang dah super duper ringan :)

Nurulee said...

Blog DF makin cun =D hehe

aisya said...

berat ye template lama tu? mcm ok je. maybe sebab internet ok kot. hehe. btw, gudluck ye utk interview tu.. =)

M Fizan said...

huhu. dah jadi ringan sangat. :D
gudluck untuk interview :)

Cik Kay Jue said...

memang lain blog df.. betul la ringan cpt loading... good luck untuk temu duga nya.. >_<

Noraim said...

ok la dari dulu. nice ;)

Liyaa Mf said...

Aah la. Background terus jadi simple. Okey r camni. Simple pun tapi header tu tetap comel. So blog ni still comel dun wory. Hehe.

Good luck ngan intebiu keje gomen tu. Prepare apa yg patut. Ada or takde rezeki tu belakang kira. Yang penting kita dah usaha :D

hazfee said...

eh lain dah blog dia. hehe. hye DF :)

are_lin@yu said...

wahhh memang nampak lain lah blog dia..hihi

piko ija said...

hehe...mkin cun blog nie

zila manaf said...

oke gudluck blog akak mestibert ni huhu

zila manaf said...

oke gudluck blog akak mestibert ni huhu

miz ruha said...

comel dah blog dia... ^_^

datang terjah dari review aisya... :)

Cikgu Ma said...

sangat kemas dan tenang mata memandang... ^_^

pakai template ape ni? simple ke picture window? akak pakai picture window..ingat nak letak backgroud bintik ni jugak tapi tak tau nak tukar cmna..tau nak tukar background luar jerr...

Michelle Hopell said...

comel ..
i loikeee :)

miss fluffy said...

comelnya blog^^

CikMunBlogger said...

cantik ouhhh design baruu . huhu ;)

cweet pinky said...

yeay !! betul , blog DF dah bertambah ringan header lawa giler kowt ... :D

Momo said...

pink wane fav ku.hik2..gudluck la weh..ko goreng je banyak2 waktu inteview tu..tak pun ko gode je mereka tu..haha..

♥♥szumika sakni♥♥ said...

lawa da huhu....plik la asl pkwe awk slalu jd no 1 erk...hahhaha...ni bru la pmnt stia..asyik first je xbg can yg len hahhaa...gd luck intrvw

s h a said...

cantik dan simple blog ni...btw, semoga berjaya dalam temuduga kerja nanti ye fiqa :)

amranaiman said...

gdLuck :D

dya bunga said...

cantik..simple tpi cantik..good luck ok..jgn smpai pengsan sudh..hahaha

khaifaiz said...

sangat2 berpuas hati

Irna ahmad said...

gudluck!

Secrets of A Teenage Girl said...

template lama ok je, xberat pun.. hik3.. but this pun ok, nmpk keayuan tu..hehe.. so mcm mana interview, ok x? nak wish gudluck rasanya baru lepas kan? ;)

Sarah Mohd Saleh said...

cantek je.ringan.same jek akak rase .

Shasha Yacob said...

ok, baru perasan yang saya dah tukar blog pi kaler biru, akak pulak tukar pi kaler pink. hoho, kita exchange ke ni. ==' *maaf merapu jak lebih

Nurul Iman said...

mcm mana temuduga..? berjalan lancar?