Kes Df sentap dan bengang! mood marah

ASSALAMUALAIKUM...

Konnichiwa minna-san,
hari ni no in mood.
nak tahu kenapa?
siasat sendiri.

memang sekarang ni Df dah tak tau nak cakap apa.
dan merasakan sentap teramat amat dengan dia.
dah berapa bulan Df bergaduh dengan dia.
tak baik-baik jugak.
memang menyampah betul tengok muka dia.
Df kalau dah menyampah benci. memang tak hamak nak tengok muka dia
and dengar nama dia.
tapi yang pelik, ramai sebut-sebut nama dia and TAIP BESAR-BESAR
bagi Df nampak. orang-orang tu memang nak kena karate
sebab diaorang tahu Df ni MEMANG tengah tak baik dengan dia.
hari rabu ni pulak nak pergi jumpa dia.
pehh berasap+berapilah nak cari gaduh!

dah dah. kalau korang nak tahu sangat siapa yang cari gaduh dengan Df gangster
ni.
nahh ni gambar WANTED !


" wa manyak tatut weeyhh! "

dekat sini Df berharap,
kawan-kawan seperjuangan Df
berjaya mendapat

Mari kita sama-sama berdoa agar kita calon SPM tahun 2011 akan memberikan result yang gempak-gempak !

3 hari lagi.

2 hari lagi

1 hari lagi

dah tiba masanya :(

goodluck kengkawan !

dan satu lagi. Df ade twitter, so
sesiapa yang ada.
maimai promote follow DF
link twitter ada sebelah kiri awak semua.
so.follow okay.
kalau tak. Df sentap sama lu :P

29 comments:

gadismanja said...

takut2 ,, kawan cex kap kene kai baju skolah ,, bju skolah tah mane2 tah ,,lantak laa ,, kai ju biase suda

Haruno Hana 하나 said...

aish... ingat kan gaduh betul2.. hehe... :D

Syamira Yahya said...

DF ni buat sye cuak la. .huhu ^^

shar90 said...
This comment has been removed by the author.
Detective Fiqa said...

hahaha wat peraturan sendiri cex ah :D kita wat dekk jee haha

Haruna : hehe takdelah. saje je

Mira : hehe kita pon awak =.= haha

Shar : lalalala kene tipu :P ahahaha

shar90 said...
This comment has been removed by the author.
aisya said...

cool df.. hehe.. klau dh buat yg tbaik mesti dpt result yg tbaik jgak..

p/s: yeay, df dh ade twitter.. nak follow, nk follow.. hehe

Fyeda QaiQayyirah said...

laaaaa ingat kn cari gaduh apa aiyak ... risau tauk?? ehehe ,, bah sama2 kita berdoa n tawakal k ,, saya risau laa

Dakara said...

buat suspen je, ingat gaduh dengan sape la td, hehee.

btw ganbatte ne DF =D

Detective Fiqa said...

shar : hahaha yeke? =.= ta sangka teruk nyer dia kena :D

aisya : haha yeah kak thanks ^^
eh eh maceh kak. hehehehe suka ye df ade twitter

Detective Fiqa said...

Fyeda : hahaha :D saja je nak suspen :P hahaha. relaxlahh awak. :(

dakara : hahaha thanks ^^

Drakula Comel said...

ingtkn gado dgn shinichi td..ahaha

misyamissyou said...

hohooo pernah rase..good luck ye..insyaallah keputusan cantik..doa banyak2 dik :D

^_^ Zaza Nur Iman said...

cuak baca...haha...goodluck df...insyaAllah :)

cahaya iman said...

hahaha.. ingatkan sape la td.. :D

MissFiezahDoitsu said...

errr nsb baik tadi tak offer diri nk gi gaduh sekali...-.-'' rupanyer SPM aigoo..btw gud luck senpai :)

teha said...

hahaha ! ingt ape td.. result rupenyee.. doa bnyk2 oke.. insyaAllah semua calon spm 2011 dpt result yg gempak2 gitu.. hehe :)

yad'z said...

hahaha.. deihhh bikin saspen jek.. hahaha.. takpe2.. doa banyak2.. =)

CiK FizA said...

Gud luck DF !

hOPE DPT RESULT YANG GEMPAK YA :) aMIN AMIN AMIN ...

Nobody said...

Goodluck DF! ;) Pasti boleh, insyaAllah.

miss Asysha ! said...

eh !eh !, gengster marah-marah dalam hati ada kolam ikan niii. HAHAHA rileks laa kak, sepak je muka dia,aku karate kang, dah aku pulak naik hantu nanti. xD

Noraim said...

haha bawak bersabar ye. semoga dpt result yg cemerlang :)

miss Asysha ! said...

Btw, saya pun dah terkena dengan adegan post akak ni. haiyaaa. gudluck spm yaa xD

syafiqakarim said...

oyeahhh!
pasti bolehh

-SUPERGIRL- said...

hehe . good luck yee :)

m!3yr4h_LolLy said...

df kene buat baek dengan dia tau. jangan gaduh2 lagi dh. hehehe. gudluck k

Aien Nia said...

aishhh ..sangat takuttt nie.

Lynn Analya said...

hohoho... gaduh dgn spm result rupanya.. ;)

Goodluck DF. moga2 kejayaan milik DF. InsyaAllah..Amin.. dup dap dup dap..

teringat zaman yana amik spm dulu..ho, takutzzzz!!! ;)

zulhilmi tempoyak said...

sentap x sentap. skrg dpt bape..?? heee