File 108 : Kes Hmm ~~

ASSALAMUALAIKUM...

hai :D
awak awak, rinduu takk kat cikk conan nie? :D 

sorry lah bro and sis.
Df sibuklah dengan urusan nak pi U ni.
yoolahh busy teramat.

Df dah nak pergi dah.
mungkin Df amik MC seminggulah after 24.11.12 tu.
boleh kan? :P hahaha

DF actually buat entri ni pun bukan sebab rindukan blogger-blogger yang ada kat sini :P
hahaha. 
tapi Df cuma mintak kita sama-sama

" PRAY FOR GAZA "

Ramai yang post tentang Palestine sekarang ni.
Kita takda kuasa,takda bom, takda M16 [ masa PLKn jurulatih tak bagi bawak balik ]
tapi apa yang mampu kita buat adalah berdoa.

Marilah kita sama-sama Berdoa keselamatan mereka disana :'(


:: Df rindu Korang #takenote 
:: Pray for Gaza please!


29 comments:

shar90 said...
This comment has been removed by the author.
Nurulee said...

Free Gaza! Amin.

Cik Ain said...

patot lama xnmpak detektif haha..yeah pray for gaza .

aku HaniAsyira said...

ye2.. doakan untuk palestin kan.. xsanggup tgk berita..

banyak dah ke prepare??

Liyaa Mf said...

Semuga sume umat Islam di dunia ni dilindungi Allah. Mana2 entry psl Gaza cuma itu yg mampu dicakapkan. Nothing else to say, sama2 la kita doakan.

Syafiqah Othman said...

waaa. dia nak masuk U dah eaa. :) serius rindu sgt2 ngn df. :) hope shat2 la yerr. #prayforGaza.

deqjamucuxx said...

rindu awok blik ...

dengar nasihat encek bopren tuh ! haha

★ aIsyaH ★ said...

marilah..kite sme2 mendoakan mereka..saudara kita. DOA senjata orang islam..xD

-meeSUPERGIRL- said...

babai dekat shar tuu .. bagi merana sikit . hahahahahahha

#prayforgaza

Shasha Yacob said...

gile x rindu dengan DF, rindu lah. btw tahniah dpt masuk u DF.

#pray for Gaza, kesian dorang, awatlah pm tidak hantar rombongan tentera untuk bantu dorang. haihh

Cik Yaya said...

semoga Allah sntiasa melindungi mereka dan memberi kesabaran yang tinggi pada saudara kita dsana..amin..

*sedih kalo tgok mereka2 yg terkorban*

ANNA MARIANA said...

nanti dah g sana jgn lupakan kami disini ye... kalo lupa gak, x nak kawan... huhuhu...4 gaza, anna doakan smoga allah melindungi mereka slalu...amin..

Miss Zahirah said...

pray for gaza...

aisya said...

Takpe, kami sentiasa menunggu Fiqa di sini.. cewah! ;)

#PrayForGaza

♥♥szumika sakni♥♥ said...

sama-samalah kita brdoa..lps solat kta doakn mrka d sna...wlpn xknl tp trsa sdh bla peperangan brlku...insyaALLAH smua akan pulih..kbnrn akan trbukti

teha said...

same2 laa kite doakan utk dieorg :)

p/s : titew rindu laa awk nnti :P

are_lin@yu said...

rindu df jgk lah..hehe

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

Ya allah selamatkanlah umat Islam di Gaza...

Shiyda Aqma said...

semoga tuhan melindungi saudara kia di sana .. amin :'( eh , btw kiter da letak awak kt bloglist :)

cweet pinky said...

apa lak tak rindunya , dok tunggu je nih , akhirnya on9 jgk :D mekaseh luangkan masa lawat CP keyh , muahX ! hehehe ~

miz ruha said...

pray for gaza...

dya bunga said...

alo..nnti rindu kt DF LH...:(

Miss Zahirah said...

rindu jgk.. hihihi

Cikgu Ma said...

doakan kesejahteraan dan keselamatan mereka di Gaza...

Tia Fatiah said...

dear fiqa sayang yang dirindui sangat2...

i'm not changing my blog.. blog lama still ada, cuma di private n tak aktif lagi... sesungguhnya hamba sangat busy di dunia realiti hingga tiada kesempatan untuk berjimba di dunia maya...

hope adik yg disayangi ketat2 ni faham ye.. papepun, u alwayz in my mind n my hati lah.. lebiu sokmo..

ok dah habis surat cinta.. bagi kiss sikit... muaxxxxx.... semoga berjaya n all the best adik comell.. =)

#cuit2 la ahkak ni kat fb.. ahkak balas lerr nanti walau pun lambat sikit. ihiks.

amy syahiera said...

senjata umat Islam ialah berdoa . mari sama-2 kite berdoa :)

tirahzairi said...

pray 4 GAZA...

ps: anda ditagged...jom join!!!

sini --> http://tirahmaganda.blogspot.com/2012/11/eca-year-end-giveaway-3.html

Cik Kay Jue said...

:(

Momo said...

semoga doa kita sampai kepada mereka...:(