Kes Doodle in Peach

ASSALAMUALAIKUM.
Konnichiwa minna-san.
[tiru trademark :P]

Haa... hari ni dah siapkan satu doodle. Dah lame tak buat doodle sebab malas.
Tapi petang tadi dah siapkan satu.
Yang ni untuk Nad.
Dah lame dia mintak, tapi tak siap-siap.
Maaf ye, buat Nad tunggu lame.


Kalau nak amik tekan ctrl lepas itu click pada doodle tu ea.
Dengan kebenaran my lovelysis, itachi buat entry kat blog conan xP.
Sorry sangat klo doodle peach ni tak lawa atau tak peach :P

Hmm... kalau korang nak doodle macam ni kene lah tunggu itachi buat open request.
Jangan mintak dengan conan plak :P.
Conan tu adik itachi.
Jangan konpius plak ea :P.


Sayonara~


::ACTUALLY yang post ni bukan DF ye :) #harap maklum

35 comments:

sis92 said...

amboi masing2 rajin betol mendodol :D

Syafiqah Othman said...

wehhhh~ comeinya doodle tuuu~ pandai dia lukihh~

teha said...

ololo.. comel nyee ! nak jugak satuu ! hehe :)

aku HaniAsyira said...

aduhai... napa sgt comel dan kiut ni..

Cik Kay Jue said...

nak juga.. huhu

Aien Nia said...

Comelnya doodle tu..Aien x pandai nak buat doodle

Haruno Hana 하나 said...

comelnya doodle ni :D hehe

gadismanja said...

cute

aisya said...

comel.. hehe

Cik Chokie said...

ya allah lama sangat xsinggah sini . banyak perubahan .

comel sangat doodle tu :D

Ratu Lissa said...

Haha , baru nk kata DF lukis comel giler.. Ahahah , untung laaa pandai lukis google kan..

Noraim said...

comei sgt! jual ke free ni?

akak pun nak la satu. hihi.

Yumida said...

comel doodle tu..pandai nyer u buat

Dak Fisha said...

comelnya... hehehe.

zaza iman said...

alaaaaaaa....zaza nak jugak, tak kira nak jugak..(sambil hentak kaki)...hehe =)

Amanina said...

Wah wah wah! amazing.. comelnya doodle tu! :DD

http://amaninajailani.blogspot.com

Mishter Izwän said...

lawa doodle . teringin nk buat doodle sendri tp tak pndai .

Nadratul Syazwana said...

Hehehe thanks! Cantikk cantik, mekasih taw? What? Shar90 dgn dfiqa adik beradik ke?

Yumida said...

hi conan...

lisa said...

comellah :D

Dakara said...

waaa, nak jugak boleh??

Syamira Yahya said...

wah comel la. .hehe ^^
minx satu. .haha :D

hazfee said...

haha, baru ingat df yang buat. ekekeke. nak doodle 30 :p

Sis AI said...

Waah.. Rmainya org buat Doodle skrg, lawa2 pulak tu.. Apapun, truskn usaha! Ganbatte kudasai ne!

Zakaria's daughter said...

nak dudel nak dudel !1

❖ Syaa ❖ said...

Omel ah , nak jugak mueheheh

O CIKTEDDY said...

wei lawa giler!huhu
camne buat?

ciksukaberangan said...

haha. haiyakk. bertukar2 profile. ok3. faham. comelnye!!! >,< bilela nak dpat lukis doodle cmni =,=

CTK said...

oh..len2 org ke...ct pon da penin...
xpew, disebabkan ct bru lg dtg cni, ct akn cuba tuk paham..
hahahaha...tetibe :D

pepon, cntik doodle tu, nk jugk :)

Hanamiko Sakura said...

ramai betul yang main doodle2 ni.. btw, so kawaii :)

Hafiz Dno said...

comel doodle :)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

perhhhhhh chumel doodle tu !

m!3yr4h_LolLy said...

comel la doodle. suka tengok. pandai betol mengdoodle kan. hee

uncHa said...

wahhh nice.. teringin le pula ^_^ <3

Hani Shaa said...

ololo.. comel nyee doodle tuhh ! nak jugak ... hehehe =)