Kes kambing pujaan hati?

ASSALAMUALAIKUM...

Konnichiwa minna,
Df menaip dengan penuh perasaan khusyuk okay?
so, awak semua baca dengan feeling okay?
okay?

Actually takde feeling nak update.
makin lama hari semakin dekat.

walauapaapapun Df nak start bercerita ni

Kambing, awak semua tahukan kambing memang teramat comel


tengok? dia senyum banyak hensemkan ? :D

HAri ni Df banyak sebut tentang kambing
Entah tak tau kenapa.

dekat twitter pun sama =="

err. kan ? padahal " awak" tu takde sesiapa pun yang Df tuju.
Df pun tak tau kenapa hari ni.
Rasa nak pergi jumpa Kambing ni
nak lempang-lempang je dia.
err. tiba tiba

:: awak semua tahukah kenapa Df tiba tiba sebut kambing pujaan hati ? =="

33 comments:

sis92 said...

ecehceh tak menuju kpd sesiapa..
msti ada punya ni kan , kan ?

shar90 said...
This comment has been removed by the author.
teha said...

kesiann kambing !

Syafiqah Othman said...

hahhaha...sy tgok status itu~ heheh.. :) salam apa kambing tu ye? sian dia.heheh

Hanamiko Sakura said...

siapakah kambing bertuah itu?? hehehe

ciksukaberangan said...

kenapakah? tuan punya badan lebih tau. hehe.. comel je kambing tu. pakai braces eh?

Cik Kay Jue said...

nampak nak df da berubah hati.. dari detektif conan berubah pula angau kat kambing... hehehe..

CikMunBlogger said...

nak buat kenduri lettew .
panggang kambing ! hehe :P
jangan lupa jemput taw ^_^

zana said...

kesian kambing tu hahaha

Ratu Lissa said...

hahaha !! mmg hensem itu kambing

cik_tyNa said...

da suka kambing la tu kut ^^

Zakaria's daughter said...

macam kambeng gak entry df neh.
lalalala

Lynn Analya said...

knp mesti kambing???
knp x haiwan lain? hehe..

aisya said...

hari apa yg semakin dekat tu DF?

~Che Yayang~ said...

jap.. kenapa kambing eahh?? hehe

Noraim said...

sbb df pelihara kambing eh? hihi.

gnesop poseng said...

suka kambing bakar.. hehehe

Cik Chokie said...

ehem2 . adakah di situ mempunyai maksud yang tersembunyi ? :D

ShakRoil ewAnT said...

erk . kambing . :|

Dakara said...

kenape msti kmbing, bile geram muke dia jadi kmbng ke, hohooo :D

ZiErWa zAiNaL said...

kambing x bersalah

hazfee said...

senyum2 kambing baca entri ni. haha

-SUPERGIRL- said...

kambing pulak jadi mgse . hehe

misyamissyou said...

tau tak, akak sengih je bace kat TL tau semalam..dlm hati, sape la kambing budak ni..haha :P sian kena pgl kambing ngeeee

zaza iman said...

kambing...alooo..huhu

Aien Nia said...

kambing kayerr pakai breaces

yad'z said...

kamben ensem. hehe..

thanx letak dalam bloglist.. sorry bulan ni tak dapat blogwalking... sorry3...

Cik FaRiZaM said...

eh kambing pon pakai bracess ke????ahakssss

Badrina Ibtisam said...

Kambing? Hehe

CTK said...

spe yg layan awk cm kambing tu...knapa kambing???kenapa kenapaaaa :D

CTK said...

spe yg layan awk cm kambing tu...knapa kambing???kenapa kenapaaaa :D

AiSyA LiEzA said...

saya xfhm cite.. lama xjenjalan kesemua. blog.. kena slongkar semua entri baru faham .. apakah sebenrnya ''kambing'' huhu..

m!3yr4h_LolLy said...

manis betol senyuman kambing to. hehehe