File 100 : Kes Alhamdulillah :D

ASSALAMUALAIKUM..

konnichiwaa minna-san !

Smart tak?
nee minna-san,
 Df kan kan kan

sedang menuntut institusi MALACCA SAFETY DRIVING CENTRE

PAgi tadi dalam pukul 8.00 pagi Df telah sampai ke destinasi.

nak tahu apa yang Df buat?

HEHEHE

of course lah Df amik ujian komputer..
Kalau nak tahu,
Df dengar macam-macam pendapat orang yang telah menjalani ujian ini
yelahkan nak tahu juga pengalaman diaorang menjawab.

Tapi setiap kali Df tanya orang
paling TOP jawapanlah kan yang Df dapat

Diaorang kata " SUSAH "

Ohh mann~~

Df dah mula terketar-ketar.
gemuruh
takut
seram
#eh dah macam cite hantu pulak =="

then Df baca jelah sambil tu gelak-gelak lagi dengan bestfriend sekolah dulu
orang cakap kalau nak exam. takyah tensen-tensen,
susah nanti.

So, Df buat jelah perangai lama Df masa nak amik SPM.
baca pun ala kadar,
lepas tu makcik kaunter tu bagi IC.
lalu Df dan kawan Df pergilah pejabat untuk ambil ujian tu.

Df daftar. Df duduk diam-diam.
tangan dah macam mayat dah.
pucat gilaaa 
sejuk pulak tu.
pehh terasa nak pi toilet jee nii.

lepas tu abang cina tu panggil .
dia suruh masuk bilik khas tu.
then Df pun baca Bismillah.
lepas tu jawab.
then abiss~~
ce tepuk tangan tu .:P

Alhamdulillah .
lulus :')
tapi sedihlah 
huhuhu.
Btwkan Doakan Df cepat amik lesen ye. :')

HEHEHE

Bila dah dapat LESEN nak pandu macam nilah :D hahahaha
:: Df dah ada lesen L. korang bila lagi? :P hahaha

31 comments:

shar90 said...
This comment has been removed by the author.
Everything's Everythings said...

Amboi berlagak ye mentang2 ad lesen L ;P
Dulu kan aku pergi waktu awal pagi, punyalah ramai org smpai ke petang baru turn aku utk jawab soalan tu.. rasa takut tu pun dh hilang dh sebab lama sgt =.="

deqjamucuxx said...

Hehe . Sy da lpas kreta dan moto. D.f bla lg?

aku HaniAsyira said...

nanti baru ujian sebenarnya.. lagilah gabra dik..

Sarah Mohd Saleh said...

syukurrrr. dah lulus satu.pasni ujian memandu pulak.gudluck ;)

Michelle Hopell said...

untung la ..
actually org kat sini pun dah ada lesen L ehh lesen P .. hehe :P

Cikgu Ma said...

dah lama dah ada lesen memandu..moto dan kete skali..hehe

-meeSUPERGIRL- said...

aik knp sedih pulak? kan dah lulus . hehe ..

★ aIsyaH ★ said...

wah..best la da ada lesen..ktw xde pun..bile tah..hehe..xD

CikMai said...

hahaha..goodluck nanti test jpj.akak dulu test pertama fail sbb langgar lampu merah. jangan tiruuu aksi bahaya itu depan abang jpj hokay..

CikMai said...

hahaha..goodluck nanti test jpj.akak dulu test pertama fail sbb langgar lampu merah. jangan tiruuu aksi bahaya itu depan abang jpj hokay..

aisya said...

dah masuk 4 tahun dah lepas P ni fiqa. hehe. selamat belajar ye.. senang je sbnrnye.. jgn fkr susah.. =)

Secrets of A Teenage Girl said...

seronoknya nak amik lesen daaah... akak xamik lg lesen. jelesnya! xtau bila nak amik..hehe..

gudluck tau amik lesen.. ;)

Everything's Everythings said...

One things I realised about this blogs and shar's,
everytime ada update, only 1 comment are showed first..
memang dh berpakat2 eh?

cweet pinky said...

nape tak tanya CP , kalau CP jawab , CP jawab senang jerrr , syaratnya kena baca la buku yang dye bagi , kalau tak baca , memang la susah ...

cik azLyzah⊙.☉ said...

hahahaha....cik tak yah amik lesen.Drving je smpi koma :DD

cik dah FOLLOW awak..jgn lupa follow balik tau Http://azlyiejah.blogspot.com

Shasha Yacob said...

hah ' kalau dah lulus tu,dah dapat lesen, nanti time saya pulak nak ambil lesen, ajar ajar la sikit ujian komputer tu. hehe

Nadratul Syazwana said...

hee goodluck eh fiqa :) moga dipermudahkan segala urusan

Nadratul Syazwana said...

hee goodluck eh fiqa :) moga dipermudahkan segala urusan

are_lin@yu said...

beznya da lesen t lh bwk ayu jln2 ya..hihi

Zierwa Zainal said...

hehe.. kena rilek je.. ape yg sedinye.. cu citer sikit.. hehe.. :)

p.s zz dah ade lesen kereta dah.. hehe

Awana Suzanna said...

bestla.. wana bl lah nk dpt lesen ni.

♥♥szumika sakni♥♥ said...

hahhah..tahniah la...sy blm g...xambk kot sbb da driver huhu....

tirahzairi said...

bleh la df bawak jenjalan pasni...hihi

Nurulee said...

All the best DF. Lepas ni boleh lah ikut DF p jenjalan. ngohngoh =p

fadh leyanie said...

jom race lepas ni..:P

Ratu Lissa said...

wahh.. tahniah DF :)) hehe, susah2 pun lulus jugak,...

Zaza Ridzlan said...

df... =) wah wah dh ade lesen...

ana fatihah said...

xboleh jadik ni..saya xder lagi..huhu
~mood jeles~

eyjalukman said...

ehh2 da lulus pun sedih lg ke df ? heheh thniah taw :) tkpe , kita doakan awk cpt2 dpt lesen keta . hehe

Nisa Greennnpanda said...

jealous aa ngan fiqa-chan.. sy nie pun xwat lesen lg.. huhuhuhu~.. T_T
all the best ye!! >_<