Kes SAHABAT PLKN Df

Assalamualaikum...

Konnichiwa minna-san!!


hari ni DF nak cerita pasal masa mula-mula datang ke KEm.

first thing yang DF persoalkan
adalah "ada ke orang sudi ke kawan dengan Df ni?".

siapa yang sudi kawan dengan DF yang skema dan gangster ni.
ngee~~

masa mula-mula sampai DF rasa excited gila dan agak gemuruh sikit.
Maklumlah perantau..

Dekat sana Df dapat macam-macam pengalaman.
macam pengalaman berkawan dengan orang luar
Kem Df ni orang-orangnya dari negeri Johor,Melaka and Pahang.
dan kalau nak tahu DF banyak dapat kawan dari negeri asal sendiri ..
ceeehhh!! =="
serupa macam tak pergi merantau.

DF tengok semua kawan-kawan DF muka SUCI gila.
Sampai DF pun takut nak kawan dengan diaorang.

Tapi apabila dah berkawan lama dengan diaorang,
baru waa tahuu ada olang lebihh gangster dari waaa ! cehhh!

-yang ni hanya separuh je-

Walauapaapapun, Df tetap sayang sangat-sangat kat diaorang.
diaoranglah SAHABAT PLKN Df hee :)
rindu terasa disudut hati ^^

dahh DF taknak cerita panjang-panjang, nanti ada orang marah.
okay tata.~~

muka budak Alpha60 ==". okay buruk!

:: takde cerita yang menarik dahhh~~ kan kan kan ??

17 comments:

Sarah Mohd Saleh said...

itu dieeeee,perajurit ngaraaa sudah kembali ;DDD

Aien_Aen said...

Sesungguhnya PLKN itu memang sangat menyeronokkan..

*tapi tetap taknak pergi

fyna said...

alololo.bestnya... ^^;

~LoVE PiNk~ said...

hee tyme saya xkena PLKN ni..fuhh selamat..hiihihi

shar90 said...
This comment has been removed by the author.
WNA said...

hehehe, kita serupaaaaa :D

sis PLKN tahun 2007 :)
kem tasik chini, pahang :D

♫ yurekajuey-sama ♫ said...

konnichiwa >w<
hahaxD suci la sngat..kpala msing2 gile2 !
by the way,friendship 4ever<3
miss u always~(^w^)

Hanamiko Sakura said...

perghh!! detektif pun boleh jadi gangster kah? keh3

abiwan said...

amcam, best kan PLKN?

Mishter Izwän said...

same goes my gf, dia baru balik plkn jgak . seronok sngt smpai asik ckp rndu kat kem jerk . btw, kami rndu kan df, lme da df tak singgah blog sy .

aisya said...

mcm best je plkn ni.. hehe..

Dakara said...

mcm seronok je, akak tak dapat plkn pun dulu, tak pernah rase, hehee :D

~~oOpEt~~ said...

waa,, sgt meriah eh g sana :D

teha said...

wah2 ! bole jadik superhero laa lps nie.. kikiki :)

Lynn Damya said...

saya sedang menyiasat kes ini..hahaha pemnat detective conan rupenye, bagus2 :D

miss Asysha ! said...

saya detektif shasha, nak soal sikit, best tak plkn.

Cik Kay Jue said...

wah memang best ar... huhu.. rindu pula ckj kat kawan2 PLKN ckj...

*p/s : tak itam pun kulit... huh..