File 88 : KEs budak-budak~

Assalamualaikum..

okay now ini kes serius.

Ini kes Df nak cerita pasal Df .
err bosan ke asyik Df cerita pasal Df ni? nguehhh~~


dah dahh tepuk tangan dulu kalau nak baca ceritaa Df nii
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

errr~~ okay dah habis dah cerita ngee~~
sorrylah.Df sekarang ni tension err hmmm
Df actually tengah tunggu panggilan sambung belajar.
tengok semua kawan-kawan Df dah sambung belajar.
but me~~.
ermm.

okay tata



:: waa nak bersendirian

16 comments:

Hanamiko Sakura said...

takpe fiqa.. kita pun sama tunggu result masuk uni.. :)

shar90 said...
This comment has been removed by the author.
Dakara said...

sabar ye dik, nanti nanti ade la tu org panggil :D

aisya said...

sama lah fiqa.. tgh tunggu surat jugak.. insyaAllah kite sama2 dpt sambung belajar... hehe

Shasha Yacob said...

Lek laa akak, kompom dapat punyer.

kalau tak dapat meh saman plkn, pasal depa laa akak terlepas tawaran, .hoho chill laa :)

misspurple said...

Sabo k. Insyaallah nnt dpat la twran tuh and mybe jauh lbih baek dri kwan2 yang dapat awal. sape tau,kan ? sis wish u'll get de bes ouke :)

abiwan said...

sabar la ye.. nanti ada la tu panggilan belajar

abiwan said...

sabar la tu, nnt ada lah panggilan ke uni

seeha said...

ala,DF jgn tension2 taw..siha dulu pon cam ni gak..kwn2 siha smua dah dpt tawaran waktu tu kcuali siha..but dont worry,insyaAllah msti DF dapat twrn blaja gak nnti..

Qa Thyqa said...

sabar lah...jap lg dtg lah surat tawaran awk 2..Allah tahu apa yg terbaik :)

mr emperor said...

semooga dpt la smbung blaja kat mana2 tmpat yg best tu ye.. :)

Sarah Mohd Saleh said...

Atotototo...xpe..tggu rezeki dtg eaaaa.kalau de rezeki bole smbng blaja.doaa selalu ;))

Mishter Izwän said...

ala. DF sabar ok. same la mcm sy dulu, mybe rezeki DF paggilan ke2. nnti apply bnyk lg tmpt study

-meeSUPERGIRL- said...

wah sonoknyeee crite dy ... hahahhaha

ZiErWa zAiNaL said...

x pe DF.. zz dlu pun dpt tyme rayuan.. insyaAllah akn ade rezeki nnt.. =)

ZiErWa zAiNaL said...

it's ok df.. zz dlu pun mcm tu jgk.. sume dh dpt penggln msuk u, zz x dpt2.. tpi rezeki kita hnya Allah je yg thu.. =)