Kes Ipad Df !

ASSALAMUALAIKUM...

Konnichiwa minna,
dah berapa hari Df tak blogwalking,

sibuklah :)

okay, Df nak cerita ni.

Semalam Df keluar jalan-jalan dengan kawan-kawan dekat MP
kitaorang tengok wayang,main bowling sama-sama.

sambil family Df menunggu Df, Diaorang pun beli "something" senyap-senyap.
then, apabila semua dah masuk kereta,
Family Df start drama diaorang.

"dik, akak kau beli ipad dik "
" huh? , yeke? untunglahh orang dah ada duit katakan "

then, dah sampai dekat rumah,
diaorang keluarkan " IPAD " tu.

Muka Df takda excited langsung terhadap benda yang berpatpat tu =.=


sekali ni hah Ipad untuk DF





punya anak buah =.=

Kusyuk Df pegang IPAD baru =.="

cover ipad

Malam tu baru bagi anak buah Df.
untunglah kecik-kecik dah ada ipad =.=

errr. hehehe

sekian sahaja

arigatouu!




27 comments:

shar90 said...
This comment has been removed by the author.
❖ Syaa ❖ said...

Fuyoooo kecik kecik dah ade ipad ehehe ipad tipu tipu upenyee --'

Haruno Hana 하나 said...

haha... ingat iPad sungguh td.. hehe

baashah;D said...

haha..budak budak zaman sekarang..
dulu kita ada talipon mainan je..
skarang ipad mainan..
woa.
maen congkak lagi best.haish

Cik Kay Jue said...

macam bukan ipad betul je.. main kan? hehe...

gadismanja said...

hahaha ,,untung arhhh ,,

anNaqia said...

ipad kaler pink. haha. :)

MissFiezahDoitsu said...

dulu kecik-II main tanakhliat jew tau tau hahahaha

^_^ Cik Zaza House said...

wah syokknya ank buah df..heheh =)

Boyz_ed said...

Fuyoo ! Nak jugakk.. Haha . :D Pakai Android apa tuwh ? 4.0 Ice-cream ekk ? xD

ciksukaberangan said...

skarang ni.. macam2 ciptaan =='' HAAHA. demi nk anak2 skrang rajin belajar punya pasal~ untungla.. kcik2 dapat ipad.. masa kita kecik2 dulu mana ada semua ni.. haha

aisya said...

untungla dpt ipad.. kite dulu time kecik2 dpt telefon je.. haha

sop said...

fuyooo... IPAD..
berapa GB tu? hehehe

sis92 said...

puyooo canggihnya hikhik

tapi sumer apps unsur2 kanak2 haha

teha said...

untung laa dpt.. hhahah !

naiemah_ramli said...

hehe..untung dpt ipad...hehehe...

Hani Shaa said...

canggihnya budak2 skng kecik2 da ade ipad , hehehe

Df org mlke kew ?

Lynn Analya said...

huyoo huyooo canggihnya!
time kecik2 dulu,xde pun dapat ipad tau. main masak2 je.. hehe ;)

hazfee said...

haha. ipad tu. df tak jeles ke anak buah ada ipad df xda? hahaha. :p

Zakaria's daughter said...

leee.
suspennn siot. haha

Syarafi[skyforce331] said...

ohhh..haha..ingtkan ipad betul tadi..btw fi follow
fi msukkan lam bloglist :)

shadhira said...

:)

m!3yr4h_LolLy said...

untunglah kecik2 dah boleh pegang ipad. keh keh. macam macam betol kan

CikMai said...

hahaha nak beli gak la ipad tu...tu je akak mampu..kihkih

misyamissyou said...

hehehee gugur jap jantung td..IPAD heee..untung lee..kite ipod ke ipad ke ipid pn xde..jeles sama itu budak! XD

Badrina Ibtisam said...

Hi dik, bak sini akak pnjam iPad adik.. Hehe

Hanamiko Sakura said...

err, ipad betul ke ipad mainan ni.. *konfius*