KEs SAhabat KAtak Comel

ASSALAMUALAIKUM...

Hari ni Df nak join segmen SAHABAT KATAK COMEL

Kepada sesiapa yang berminat WAJIB berminat dan WAjib join
sila klik link ni
dan jangan terkejut kalau ada bunyi katak kat sini
itu magic yang menjadi kalau anda join :D

syarat-syarat untuk join :

1. Buat entri bertajuk Sahabat Katak Comel.
2. Letakkan banner segmen yang dekat atas tu dan 'link' kan kepada entri blog katak comel
3. Tag kepada sekurang-kurangnya seorang rakan blogger anda.
4. Dah siap, komen dekat ruangan komen
5. Tarikh Tamat : 11.59 pm 11 March 2012.

#Kepada Top 3 Referer bagi segmen ini, Kak Miera akan promosikan blog korang di satu ruangan di dalam blog kak miera (tips: ping entry segmen ini di merata tempat cthnya busuk.org, grup blogger di facebook dan juga tag seramai mungkin rakan blogger anda).
Top 3 Referer akan diumumkan pada hari Selasa (13 March 2012)

suspek :

15 comments:

shar90 said...
This comment has been removed by the author.
aisya said...

mcm nk join jugak! hehe

Cik Kay Jue said...

wah2.. di tag..

Syamira Yahya said...

eh df pon join. .
hehe ^^

O CIKTEDDY said...

whoa! all the best!

Cik tikah said...

simple je kan.:)

ciksukaberangan said...

all the best :D

misyamissyou said...

smoge berjaya :D

Drakula Comel said...

time kasih ekk join segmen miera..suda ltk df dlm tab sahabat-ku..terjah2 la ye

yad'z said...

selamat bersegmen .. =)

zakirul rahim said...

singgah sini dari segmen katak comel..

nice blog..buat kunjungan hormat

jemput singgah:

http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/sahabat-katak-comel.html

Aien Nia said...

mcm best segmen nie

teha said...

rajin die bersegmen.. hehe :)

Noraim said...

selamat berjuang adik! hihi.

katak comel dlm gmbr je, kat luar geli! hha.

farah.fauzi said...

singgah sini jmpe shbt ktk comel

http://rajafarah94.blogspot.com/2012/03/sahabat-katak-comel.html