Kes DC live action !

Assalamualaikum.

hey guys! amacam ? sihat ? :)
kalau sihat Alhamdulillah.
Df semenjak dua menjak 3 menjak ni sibuk dengan urusan lain
(berjalan/holidays).
entri pun ciput je :D
hihiihi. okay lupakan :)

Now, berbalik pada tajuk Df .
DC live action ? wowww!! Df suka ohhh.
korang tahukan tv3 sekarang ni ada keluarkan cerita DC live action ?
hahaha. pada 11 feb and 18 feb.pukul 11.30 pagi
tengoklah okay :). serius best :P
tapi tak tahulah kalau korang rasa tak best. hihi
apa-apapon Df kenalkan dulu siapa pelakon dia


yang bawah ni untuk DC live action SERIES :)


amacam ? berkenan ke tak nak tengok ? :P
hehehe. yelaa. tak ramai pun sebenarnya yang berminat tentang DC ni
sebab setiap kali pasti ada jenayah.
yela kalau dah takde jenayah, detektif makan tidur je. baik tak payah buat cerita ni!! =.=
hisshh! APTB!

hahaha.
sekian sahaja entri untuk hari ini :)

arigatou! :D

**sesiapa nak nonton cerita dia tapi tak tahu kat mana. komen atau tinggalkan mesej kat CBOX.









16 comments:

Drakula Comel said...

gmbr tu cilok dr mne? asal xde mke org pn..ahaha

Cik Kay Jue said...

CKJ tgk! best sgt2.. tak terfikir pun nak letak cermin dalam peti tu. hehe.. next week ada lgi kan? hehe.. nk tgk lgi yang lain.. hehe..

p/s : CKJ minat giler DC! CKJ ada semua movie anime die! hehe.. tak sangka jumpe gak org yg minta DC. >_<

Putri Nurin Athirah said...

Shinichi in live tu handsome pulak. Aww~ xDD BTW, Ran punya live pun comel! ^^

Detective Fiqa said...

Drakula : mr google la kak. hahaha. tapi dah tukar dahh

CKJ : hihihi. kita genglahh :D hihihi

Cik Kay Jue said...

yeah! kalau macam tu boleh la kite share-share koleksi DC boleh?

Detective Fiqa said...

Putri nurin : yeaahhh. awak betul :D hihi

..FiqaComey.. said...

fiqa suke gak!! penuh adventure.. ceyh.. :-D

Mohd Firdaus said...

dah tengok :P

Detective Fiqa said...

CKJ : boleh jee :D hihihi

Fiqa : seriously ?? :D wahhh ahahaha :D geng2 :D

Mohd Firdaus : ohh yeke ? haha dah tengok semua ?

Sarah Mohd Saleh said...

lebih ske tgk krtun lg real....heee

AiDa SyaFiQa said...

detective fiqa :)
best kan..sayang tv3 ketat2 la..

live action tu sume dah tengok..cuma 1 jer lagi tak tengok..yang last tu jer belom tengok lagi..kalau fiqa tau kat mana nak download bg tau ea..sebab xsempat nak tengok...minggu depan dah nak balik u :(

Zakaria's daughter said...

ecehh detektipp nehh.
asal conan jeh sume bestt!! wekk ;p

Detective Fiqa said...

Sarah : hihihi best kan kan ?

Aida :: kak .totally sy tengok kat youtube. cubalah akak seacrh. cerita dia tak lama lah. jangan risau haha :D

Afiqa : hahaha mestilah dah minat dahh :P haha. afiqa tu jeles dgn afiqah ni hahaha

miranadia said...

dah tengok! best2!

naiemah_ramli said...

waahh..kna tgk..msti best..jnayah diorg mnarik..hikhikhik

Detective Fiqa said...

Mira : hehe kan kan ?

NAiemah : tengoklah kak. best ohh hehehe