Kes Ran Mouri jadi Ranselena MOumez


Ran Mouri : Hey Kudo-kun !

Shinichi K. : apa ?

Ran Mouri : " I, I love you like a love song baby ...blablabla " (singing)

Shinichi K. : wahh. sejak bila dah jadi penyanyi ?

Ran Mouri : semalam dan nama saya bukan lagi Ran Mouri tetapi Ranselena Moumez.

Shinichi K. : huh ?

Ran Mouri : dan saya juga telah meletak jawatan sebagai Ran Mouri di pejabat Gosho AOyama pagi tadi.

Shinichi K : then, siapa nak gantikan buah hati saya ?

Ran Mouri : cari sendiri

Shinichi K : ZZzz..... =.=


DCJoke tapi TAK joke =.=

Arigatou !


8 comments:

ZouL said...

hahahaha..layan Det Conan rupanya...dulu ZOuL suka gk..kumpul buku Det Conan smpai volume bpe puluh ntah..pastu dh malas dh beli pas naik rege.hehehe

Entri panas : Cara Baru Berchatting / Berwebcam | Aku Punyer Lah!

Detective Fiqa said...

Zoul : hihihi. minat sama juga ye ? :) hihi

Sarah Mohd Saleh said...

mmg die hard fan detective conan nihhh ;)

Zakaria's daughter said...

ble nak buat kes biology detektipp??

Noraim said...

neh mmg fanatik conan ke? hee.

..cik hana.. said...

saya sanggup jadi buah hati shinichi..boleh kan kan kan ...hahaha :P

Boyz_ed said...

Hakhakhak ! Hadoih ! Frustnya !!! XD

ziahSu said...

hakhak...ran xkan tinggal shinichi