Kes nak ajar bagaimana nak linkkan nama kat shout box..

ASSALAMUALAIKUM...

D.fiqa selalu pelik bila D.fiqa tekan nama orang tu..keluar bende lain and susah D.fiqa nak follow balik..

Mungkin sesetengah yang masih tak tau nak linkkan..

Hari ini detektif fiqa nak ajarkan kepada orang yang tak tau nak tinggalkan link mereka di shoutbox..

Mule-mule..


COPY seperti yang dibulatkan tu..

then..

paham tak?

hehe..hope kepada yang tak tau tu..ni hah D.fiqa dah ajarkan..supaya D.fiqa senang follow..^^

sekian saja...

11 comments:

family of fur said...

btl2.. kadang xletak url.. kadang letak ke iklan dorang.. kadang letak url salah..
kadang-kadang. xabes2 kadang.haha

fiq said...

haha..kaddang kaddang..hahaha..*macam cite pak belalang tu

Mrs.Yie said...

baiklah detektif..saya mengikut arahan..hikhik :)

diana said...

betul la..
rugi je klau bw tapi link tak de...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hahaha.. tutrial yang simple, tapi rasenye dieorang ne saje jerk letak link yang merepek2 tu kut.. example: iklan dieorang.... :)

fiq said...

@mrs yie--> hehehe..akak2 ^^
@diana--> tau xpe..huhu
@taufiq--> iklan tak pe..ni hampeh pon takade =="

Ika said...

blog ika baru je uat tntg follower's..kalo sudi dtg lar blog ika k..hehe..btw..sp yg x ltk link website 2 mmg ssh kite nak follow diorg blk..hee..:)

fiq said...

@ika--> hehe..ok2..tu la susahkan..hmm..baru je nak balas budi die folow kite..hehehe

putry arisa said...

good job.. hihihi...
tunjuk ajar bagi mereka yang masih baru..
kalau xletak link.. payah cik nak singgah alik..
^_^..

nurafiqah iskandarmiza said...

Kite buat cam awk la copy paste, , tapi bile paste automatik ade HTTP uh ?

nurafiqah iskandarmiza said...

kite buat cam awk la. . copy paste, , tapi bile paste automatik kuo HTTp uh