Kes Wo xiang niii minna!!

Assalamualaikum,

hormaatttt... horrmaatt kehadapan horrmaatt !!
err. gila kejap..

okay okayy. Df dah tak betulkan ?
kan kan kan ? :D

maklumlah sejak jadi
A 60 ni.
err
Alpha 60
no id Df kat kem sana :D hee #info

awak awak semua apa khabar? sihat tak?
Df a.k.a A60 sihat Alhamdulillah.
ehem2. ada yang rindu kat Df tak? hee

yee. Wa tauu luu tak rindu sama waa kan kan kan ?
okay fine.Df ada belajar TTS.
nanti tak pasal-pasal luu kene TTS :D

Df post ni sebab Df tak sangka dah sebulan dah Df kat PLKN.
sekejap je masa berlalu.
banyak pengalaman pertama yang Df dapat.
nak nak pengalaman tentang berlakunya pada 10 may.
err taknak cerita sekarang. nanti Df bagitau okay.

kalau awak awak semua nak tahu. Df dapat 3 4 orang kawan yang gilakan ANIME
haa! termasuk jurulatih Df sekali.
cikgu Df sukakan DC macam Df juga tauu.
of course buku komik waa Dia pinjam T_T

kat sana jee Df dapat kawan yang minat sama dengan Df hee,
nak nak jurulatih Df.
serius tak sangka.
Df harap Df dapat berkawan dengan jorang sampai bila bila.
hee.
korang....

DF RINDU AWAKK SEMUA :')

arigatouu minna!!

22 comments:

shar90 said...
This comment has been removed by the author.
~~oOpEt~~ said...

rindu dh kt adik sorg nh :D untg la dok p plkn :D

CikMunBlogger said...

dfiqa ! rindu . hehe :D

Cik Kay Jue said...

rindu kat df! happy dapat tgk entry df! terkejut tgk df komen entry ckj.. hehe.. rindu la...!!>_____<

bestkan PLKN... :)

sis92 said...

amboi cuti sem yep hihi
sis dh nak habis cuti dh sobsobs..
take care :)

aku HaniAsyira said...

wahhhhhhhhhhh.... ni cuti bape lama?? mis u too, three. four dan seterusnya.. keh2..

zana said...

haloo dik fika akak pun rindu jugak ni...huuuuuu...haha B-)

Sarah Mohd Saleh said...

wahhhhh sudah ade kawan seanime.bole share2 cite.heee

hazfee said...

wah baru nampak DF. Cpt2 update lagi.haha :D

Sally Yatiey said...

Mesti seronok kat PLKN kan. hehe. Baguslah kalau sihat2 je tu ^_^

gadismanja said...

niss u

gadismanja said...

miss u

yad'z said...

ayark.. misyuuu lah lalinkk.. take care yep A60.. jangan nakal2.. ^^

Nora Karim said...

wah... sempat lagi update blog kat PLKN? :P Moga selesai dengan baik di sana ya... take care...

Muar said...

saya budak delta ;)

Badrina Ibtisam said...

Rindu nak komen2 kat entri df!!

misyamissyou said...

wowow! A60 id dia..hehee told you you'd enjoy the camp :)

ZiErWa zAiNaL said...

wah,.dh msuk plkn dah die.. rindu zz dkt detektif ni..hehe

Noh Kodiang said...

saya tak minat anime...skang saya minat korea....taeyeon!!!!!!!!!!!

KorN said...

<---rindu DF jgak.. tp malu nak gtau.. hehehe... tq yer fika.. moga hav fun kat plkn sana

Dakara said...

waaa Fiqa dah balik, rindunyeeee :D

ciksukaberangan said...

whoohoooo. dia da ada la. huhu. :D bestnya dapt kawan ada sama minat :D