File 90 : Kes My Collection~

Assalamualaikum...

Konnichiwa minna-san!!
korang semua ada collection tersendiri kan?
JOm tengok DF punya :P hee



Df layan Gempak sejak kenal Yureka-Chan

Ehem2.along Df nak bagi Df amik lesen tapi bila Df nak pergi kalau Df nak pergi belajar esok .adehh~~~

::korang layan ? :D hehehehe
::collection korang apa pulak?



24 comments:

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

collection sy lak komik jiwang2, mjlh arena n kreko. .gempak pun ada. .utopia pun ada. .haha. . :)

shar90 said...
This comment has been removed by the author.
Sally Yatiey said...

Banyaknya koleksi! hee :D

Hanamiko Sakura said...

tak ada koleksi komik la.. sob sob.. komik pinjam dekat kawan je kalau nak baca.. ngeh3..

Myself said...

wah~ bnyaknyer~ hehe...kiter pon ader juger :D

Dakara said...

waa conan, yang latest punya dah tertinggal banyak, wuwuuww sedih, huhuu :(

gadismanja said...

sama mcm along kite laa ,, n mcm adikkite gak ,, p yg taw dye selalu bace komik g3 ,,lagi komik pe tah ,,siap beli post lagi ,, amboiii ,,kemain kan ,,

ZiErWa zAiNaL said...

df ade sume ke collection detective conan?? zz ade jugak.. tpi x cukup..huhu

♥♥szumika sakni♥♥ said...

wahhhh...memang best la..da koleksi..mang setia dgn conan ni hehhe

Sarah Mohd Saleh said...

byk btl koleksi d.conan fiqa nih.ujang plg bestt nak dibaceee ;D

Nurulee said...

Ee pun duk collect comic tp bukan conan. Hehe =D suka Shinichi sbb dia handsome. haha.

Mishter Izwän said...

bnyknye. sy tak de collection sperti DF . :(


**thanks buat list blog

ieja amieja said...

OMG banyak gilos ! hahaha... dulu kita kumpul majalah bintang kecil pastu dah nak UPSR stop beli , haha . sekarang kita kumpul novel

Faidz Othman said...

pernah menjadi komik faveret dulu tp entah kemana tah pegi komik2 tu..

Secrets of A Teenage Girl said...

banyaknya koleksi dia.. sy tengok conan kat tv je.. hehe..

SaL-IrisOfDeath said...

Collection sy byk jgk, tapi bukan Case Closed je la. Ade Naruto, Bleach, One Piece, Kreko, Arena, komik gempak starz, tapi yg paling byk Naruto. Dah lame x beli, rindu plak XD

aku HaniAsyira said...

tak boleh challenge akak nya lah fiqa.. ekeke

aisya said...

teringat lagi dulu after pmr.. xde buat pape kt skolah mmg maraton baca komik conan dan garfield je la..

-meeSUPERGIRL- said...

wah ad koleksi jugekkkkk ...

Ratu Lissa said...

eh eh sis.. yg ieja amieja tu saya yg komen :D tak perasan TERguna account mama , hahaha

Cik Yaya said...

wuuu..jeles tgok koleksi conan tuu..
dahla mint giler ngn conan jgk..tp komik dia sume bersepah..xikut turutan no. pun..hehe ;p

Nurul Husna Mohd Hassan said...

banyaknya koleksi :)

mekasih singgah n follow saya. anggota polis melapor diri kat sini :)

Noraim said...

ngee banyak nya! akak punya byk novel je. hikhik.

Cik Kay Jue said...

wah.. banyaknyer... memang peminat conan la df ni. hehe..