KEs akhirnya :)

ASSALAMUALAIKUM..

Hye guys ! Now Df nak bagi pengumuman something ni. cepatlah duduk dan sediakan popcorn and air :D haha. **jangan layan !

okay Now Blog Df telah capai sampai 300 follower !
thanks to All my detektif kerana follow blog Df yang tak seberapa ni !
oleh kerana korang setia untuk follow and kunjung blog Df, Df nak bagi something untuk korang..
jeng jeng jeng ....!!!!!



hehehe Sorrylah Df buat buruk untuk korang. minta maaf ye..
and kepada follower yang ke 300
So, korang jengah jengahlah blog dia.Blog dia ringkas, kemas, cantik,comel and ringgan !
tak macam Df punya blog =.= haha
apa-apa pun SELAMAT TAHUN BARU ye :)
moga azam korang semua tercapai.amin...
and lagi satu sebelum Df terlupa
hopefully korang follow blog Df sebab suka blog DF and ingin selalu follow apa yang Df post bukan semata-mata nak tambah follower korang. hehehe.
peace okay !

Sekian
arigatou !!