Kes akanku RINDU kamu kenangan :)


ASSALAMUALAIKUM...

hye guys ! DF nak cakap and kongsi dengan korang ni yang DF dah MERDEKA MERDEKA MERDEKA !!! hahaha. DF sangat suka akan perkataan itu :). but padahal DF merdeka dah lama dah cuma tak ada masa nak update blog sebab busy buat something special for my lovely class,5sc :). Nak tau ke apa yang DF buat? hehe see below






Nak tengok? CLICK aje :) free tak kena bayar pun :D

but apa-apa pun sedih sedih nak tinggal kan sekolahku. sebab kecil-kecil sekolah SMK DURIAN DAUN tapi boleh menyimpan BERJUTA-JUTA kenangan manis! korang nak cakap sekolah ni sakai ke apa ke DF tak peduli. bagi DF SMK DURIAN DAUN paling BESTTT dan TERBBBAAIKKK !!
Kepada kawan-kawan DF yang paling DF sayang :
intan,durani,amalina,haniza,syain,ain,razzaq,fattah,irfan,sekumpulan budak cina lelaki,meicee,peijing,ramizah,shidah,syikin,azilah,azimah,erna,
fatin,claire,wyern,julia,jiawen,syazwan,saiful,hafiz,natiya,hemalatha,
hema,uma,kuganes,tifya,amy,mimi,aqilah,fatihah and geng-geng yang sekepala -->

hopefully you all happy always dan jaga diri baik-baik. dan lagi satu aku nak pesan kat korang.
dah keluar dari sekolah tu,jenguk-jengukla cikgu-cikgu kat SMKDD tu. ( jangan cakap orang. aku pun ) and lagi satu hope korang sentiasa sihat di samping keluarga. dah jumpa kawan baru tu ingat-ingatlah member disini okay :)



kenangan bersamamu teman :)

sekian coretan DF

2 comments:

iLa DhiLa said...

fiqa..ase nk nngs pulak tng0k video neyh..ingt zamn sklh dulu...

Detective Fiqa said...

ila dhila : hehe. itulah kenangan sekolah susah nak dilupakan . becoz its too many memories and happiness :D