KEs Df betul-betul JEALOUS !! FINE !!!

ASSALAMUALAIKUM...

Hari ni pagi-pagi kepala Df dah berangin ! baru nak legakan hati tengah lara !
dah ada perkara yang buat Df berangin ! Df tahulah yang Df ni tak macam korang !
saja je post sana sini nak JEALOUS kan Df !
So what ?!! TAhulah korang boleh yang Df ni dah tak boleh !
takyahlah nak show show post korang !
Buat sakit hati and jealous je pagi pagi ni !
Kan senang kalau Gin dan Vodka ade
boleh bagi ubat APTX 4869 macam ni !

then jadi macam ni

hahaha. Df nak pergi ke sekolah !! Df nak jadi pelajar sekolah menengah :(
JEalous tengok budak budak sekolah beli barang sekolah,kena marah dengan cikgu,tak siap kerja sekolah,gelak dengan kawan-kawan dan banyak lagi..
korang yg bersekolah lagi ni UNTUNG..kalau korang nak tahu memori di sekolah lagi best tau ? tapi kebanyakannya semua malas nak ke sekolah macam DF dulu but after dah habis terasa dalamnya rindu kat sekolah.
nanti korang akan rasa benda ni kalau korang betul-betul sayangkan sekolah.
serius Df cakap, Df sangat-sangat rindu akan sekolah Df.
harap korang hargailah masa korang dekat sekolah
dan korang baik-baiklah dengan cikgu.
cikgu-cikgu boleh jadi kawan korang kalau korang baik tau ?
hmm kalau boleh nak je kembali but tak boleh melawan takdir.
Df berharap korang belajarlah bersungguh-sungguh and luangkan masa banyak-banyak untuk sekolah, kalau boleh beri sumbangan kat sekolah ( harumkan nama sekolah )
last kata Df

SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH !!!

sekian

arigatou !!

10 comments:

Izz Faizah said...

btul3...nak kmbali ke sekolah tp fkir2 blek mlas pulak tp nak...hahaha :)

zulhilmi tempoyak said...

selamat la suma ye.. :D

Detective Fiqa said...

IZZ : hahaha. tau takpe. hehe

ZULHILMI : hehe. :D

capt. keon alhan said...

slmt kmbli ke sklh.zmn sklh ni sweet kot.bljr rjen2.

Detective Fiqa said...

CAPT. : HEHEHE :)

SITI NUR AMIRAH ! said...

haha, ingat kan la angin sebab ape ? takut je . huhu . tawu xpe . bile sekolah rase mcm xnk sekolah . bile xsekolah . rase mcm nk sekolah pulak haha, rindu kt kwn2 ,cikgu sume tuh :D

Detective Fiqa said...

amirah : hahaha. nak buat suspen :P hehe. yep yep yep. betul tu betul :D saya sokong

airel chan said...

assalamualaikum.
waaargh. entry ni buat sye rindu kt skola..
argh~
(^^,)

Detective Fiqa said...

Airel : hihi :D

Shasha Yacob said...

nampak tajuk entri macam ada best je, seklai yang adoo.